Ο Λούης Πατσαλίδης και η Χρύσω Λέφου μαγειρεύουν ζωντανά στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

Ο Λούης Πατσαλίδης και η Χρύσω Λέφου μαγειρεύουν ζωντανά στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

Η προετοιμασία ενός νόστιμου γεύματος μπορεί να γίνει μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, ειδικά όταν τη μοιράζεσαι!

Ο Λούης Πατσαλίδης και η Χρύσω Λέφου συνδυάζουν την αγάπη για το καλό φαγητό με τη γνώση και το ταλέντο και μας προσκαλούν την Τετάρτη 18/12 στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης για ένα ζωντανό cooking session.

Μεταξύ 5:30μμ και 7:30μμ, ο καλοφαγάς κωμικός-παρουσιαστής και η φοβερή αρχισυντάκτρια των «Χρυσών Συνταγών» θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μαγειρέψουν ζωντανά για το κοινό. Η εκρηκτική σύμπραξη θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου έχει στηθεί η νέα υπερσύγχρονη κουζίνα ARREDO3 της εταιρείας CUCINA & CUCINA, στο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη.

Το σίγουρο είναι ότι όσοι παρευρεθούν στη μαγειρική αυτή συνάντηση, θα μάθουν πολλά μυστικά, διασκεδάζοντας με τον ξεχωριστό τρόπο και τη μοναδική σχέση του Λούη και της Χρύσως!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE