ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών στην Κίνα

Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών στην Κίνα

Στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών που διοργάνωσε ο Κινεζικός Σύνδεσμος Αδρανών Υλικών, στο Wuxi της Κίνας, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Αντώνης Αντωνίου Λατούρος εκπροσώπησε τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Λατομείων UEPG, υπό την ιδιότητα του ως αντιπρόεδρος.

Ο κ. Λατούρος, παρουσίασε με επιτυχία το θέμα «Μελλοντικές τάσεις στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία αδρανών υλικών υπό τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Η παρουσία του κ. Λατούρου στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών αποτελεί τιμή για την Κυπριακή Λατομική Βιομηχανία και την Κύπρο γενικότερα, με γνώμονα τα μεγέθη της ετήσιας κατανάλωσης αδρανών υλικών παγκόσμια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η κατανάλωση ανέρχεται στα 50 δισεκατομμύρια τόνους, από τα οποία τα 20 στην Κίνα και τα 3 στην Ευρώπη.

Στην Κύπρο, η ετήσια κατανάλωση είναι μόλις 8 εκατομμύρια τόνοι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top