Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών στην Κίνα

Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών στην Κίνα

Στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών που διοργάνωσε ο Κινεζικός Σύνδεσμος Αδρανών Υλικών, στο Wuxi της Κίνας, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Αντώνης Αντωνίου Λατούρος εκπροσώπησε τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Λατομείων UEPG, υπό την ιδιότητα του ως αντιπρόεδρος.

Ο κ. Λατούρος, παρουσίασε με επιτυχία το θέμα «Μελλοντικές τάσεις στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία αδρανών υλικών υπό τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Η παρουσία του κ. Λατούρου στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών αποτελεί τιμή για την Κυπριακή Λατομική Βιομηχανία και την Κύπρο γενικότερα, με γνώμονα τα μεγέθη της ετήσιας κατανάλωσης αδρανών υλικών παγκόσμια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η κατανάλωση ανέρχεται στα 50 δισεκατομμύρια τόνους, από τα οποία τα 20 στην Κίνα και τα 3 στην Ευρώπη.

Στην Κύπρο, η ετήσια κατανάλωση είναι μόλις 8 εκατομμύρια τόνοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE