Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών στην Κίνα

Ο Αντώνης Αντωνίου Λατούρος στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών στην Κίνα

Στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών που διοργάνωσε ο Κινεζικός Σύνδεσμος Αδρανών Υλικών, στο Wuxi της Κίνας, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Αντώνης Αντωνίου Λατούρος εκπροσώπησε τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Λατομείων UEPG, υπό την ιδιότητα του ως αντιπρόεδρος.

Ο κ. Λατούρος, παρουσίασε με επιτυχία το θέμα «Μελλοντικές τάσεις στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία αδρανών υλικών υπό τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Η παρουσία του κ. Λατούρου στο Διεθνές Συνέδριο Αδρανών Υλικών αποτελεί τιμή για την Κυπριακή Λατομική Βιομηχανία και την Κύπρο γενικότερα, με γνώμονα τα μεγέθη της ετήσιας κατανάλωσης αδρανών υλικών παγκόσμια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η κατανάλωση ανέρχεται στα 50 δισεκατομμύρια τόνους, από τα οποία τα 20 στην Κίνα και τα 3 στην Ευρώπη.

Στην Κύπρο, η ετήσια κατανάλωση είναι μόλις 8 εκατομμύρια τόνοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE