LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή 20-22 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή 20-22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ταίρι σας, που ίσως να οφείλονται σε κακή πληροφόρηση ή ακόμη και σε προκαταλήψεις. Εάν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, απλά αγνοήστε τους. Άλλωστε δική σας είναι η ζωή, δικές σας και οι επιλογές. Το Σάββατο (21/12), κινηθείτε με αισιοδοξία και σύνεση στα επαγγελματικά σας, με αργά, μεθοδικά και καλά μελετημένα βήματα. Στα ερωτικά σας μην εκφράζετε την ζήλια σας, γιατί κουράζετε το ταίρι σας. Δείξτε του εμπιστοσύνη και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Την Κυριακή (22/12), έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός θα κατακλύσει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο, ενδεχομένως μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους πειρασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), με καλή διάθεση και αρκετή διπλωματία μπορείτε να αποσοβήσετε συγκρούσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα φέρει προκλήσεις, ο επιτυχής χειρισμός τους όμως θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Το Σάββατο (21/12) τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές. Την Κυριακή (22/12), το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα χτίσει καλές προοπτικές για μελλοντική οικονομική εξασφάλιση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση και τα άγχη της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις. Το Σάββατο (21/12), χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα των επαγγελματικών σας στην προσωπική σας ζωή. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την συμπεριφορά σας. Την Κυριακή (22/12), σταματήστε να ζείτε στο άγχος και οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Επενδύστε χρόνο και ενέργεια στο ταίρι σας, καθώς είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), σταματήστε να ζείτε στο άγχος και την ένταση! Σταματήστε να κατατρώγεστε με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε και θέστε προτεραιότητες στην ζωή σας. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, γιατί αυτός είναι ο βράχος και το στήριγμα σας. Το Σάββατο (21/12), χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τον σύντροφό σας, ως προς το τι σας απασχολεί και τι σας προβληματίζει. Την Κυριακή (22/12), το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους αδέσμευτους αυτό σημαίνει μια γνωριμία που μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης σε μια νέα ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ: Την Παρασκευή (20/12), τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές. Το Σάββατο (21/12), οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι θετικές πολύ σύντομα. Εκείνο που έχετε ανάγκη είναι πίστη στις ικανότητες σας και ένα καλά μελετημένο σχέδιο δράσης. Την Κυριακή (22/12), έχετε υπομονή, αν η σχέση σας παρουσιάζει δυσκολίες και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην σχέση σας για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Την Παρασκευή (20/12) το πλανητικό σύστημα σας χαλά τη διάθεση και επηρεάζει αρνητικά τις προσδοκίες του επαγγέλματος σας. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις. Το Σάββατο (21/12), μην επιχειρήσετε αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, τουλάχιστον όχι χωρίς σοβαρή σκέψη αναφορικά με το που θέλετε να οδηγήσετε τη σχέση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά. Την Κυριακή (21/12), στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές και απαιτείται ψυχραιμία και αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων από την πλευρά σας. Οι απαισιόδοξες σκέψεις και οι αρνητικότητα θα χαλάσουν τη διάθεση του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), πρέπει να δώσετε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, καλύψτε σήμερα το χαμένο έδαφος, που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι χαλαρές και θα σας ισορροπήσουν. Το Σάββατο (21/12), σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας θέμα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Την Κυριακή (22/12), ορισμένα ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια θα επηρεάσουν αλυσιδωτά με αρνητικό τρόπο τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και αφήστε τα δευτερεύοντα για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε. Το Σάββατο (21/12), εργασιομανία. Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα πάρετε εργασία για το σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Την Κυριακή (22/12), ιδανική μέρα για να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την Παρασκευή (20/12), θα νιώσετε ότι το έτερον ήμισυ σας εξουσιάζει! Αν οξύνετε τα πράγματα θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Γιατί επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται το μυαλό σας. Το Σάββατο (21/12), παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου. Την Κυριακή (22/12), Δεν ευνοούνται αποφάσεις για αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο. Προσοχή στα περιττά έξοδα, καθώς θα έχετε την τάση να ξεφύγετε στις δαπάνες σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Την Παρασκευή (20/12), θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας. Το Σάββατο (21/12), η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Την Κυριακή (22/12), τα άστρα σας κουράζουν και σας δημιουργούν εντάσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την Παρασκευή (20/12), η επιθετικότητα σας οφείλεται σε συσσωρευμένη ένταση και νεύρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας και το καλό σας επαγγελματικό προφίλ χωρίς λόγο και ουσία. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που πραγματικά δεν φταίνε. Το Σάββατο (21/12), οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά και θα έπρεπε προ πολλού να έχετε πάρει τα μαθήματα σας. Θέσετε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας. Την Κυριακή (22/12), προσέχετε τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να σας υπονομεύουν. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες, αλλά και επαφές πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια…

ΙΧΘΕΙΣ: Την Παρασκευή (20/12), Πολλές συζητήσεις σήμερα για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή, χρειάζεται όμως προσεκτικές κινήσεις σε μια καινούργια σχέση. Το Σάββατο (21/12), μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, καθώς θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Προσοχή επίσης στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Την Κυριακή (22/12), το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

*** Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top