ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου κατά τις Γιορτές

Κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου κατά τις Γιορτές

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι οι Υπηρεσίες του δεν θα λειτουργήσουν κατά τις δημόσιες αργίες στις 24 και 26 Δεκεμβρίου, την Πρωτοχρονιά και στις 6 Ιανουαρίου 2020, εορτή των Θεοφανίων. Θα παραμείνουν επίσης κλειστές την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Για σκοπούς κάλυψης ουσιωδών αναγκών της πόλης και εξυπηρέτησης των πολιτών, έχουν γίνει οι εξής διευθετήσεις:

1. Τα συνεργεία αποκομιδής των σκυβάλων θα εργαστούν κανονικά στις 31 Δεκεμβρίου, γι’ αυτό τα σκύβαλα πρέπει να εκτεθούν έγκαιρα.

2. Κλιμάκιο της Τροχονομικής Υπηρεσίες θα εργαστεί στις 24 και 26 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης στις 31 Δεκεμβρίου.

3. Το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς θα λειτουργήσει κανονικά στις 24 και 31 Δεκεμβρίου.

Ο Δ. Πάφου υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου λήγει η παραταθείσα προθεσμία πληρωμής του τέλους αποκομιδής σκυβάλων των οικιακών υποστατικών για το 2019.

Η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου (οδός Μιχαήλ Κυπριανού, παρά το πρώην κεντρικό κατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 1.30 μ.μ., καθώς επίσης μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στο Διαδίκτυο (www.pafos.org.cy). Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της εν λόγω προθεσμίας, στα πληρωτέα ποσά θα επιβάλλεται προσεπιβάρυνση 10%. Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Οικονομικών του Δήμου στο τηλέφωνο 26950572.

Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του προσωπικού του Δήμου Πάφου εύχονται Καλά Χριστούγεννα και το 2020 να είναι έτος προόδου και απαρχή της απελευθέρωσης και επανένωσης της χώρας μας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top