ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτός καταζητείται για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου Dennis – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτός καταζητείται για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου Dennis – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 33χρονος για υπόθεση κλοπής περιουσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής περιουσίας, που διαπράχθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019, στην Ακτή του Κυβερνήτη, στην επαρχία Λεμεσού.

 Η Αστυνομία καταζητεί τον Κωνσταντίνο Ικτέχ, 33 ετών, κάτοικο Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο αριθμό 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE