ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτός καταζητείται για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου Dennis – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτός καταζητείται για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου Dennis – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 33χρονος για υπόθεση κλοπής περιουσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής περιουσίας, που διαπράχθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019, στην Ακτή του Κυβερνήτη, στην επαρχία Λεμεσού.

 Η Αστυνομία καταζητεί τον Κωνσταντίνο Ικτέχ, 33 ετών, κάτοικο Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο αριθμό 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE