Αύξηση βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο και τους πρώτους δέκα μήνες του 2019

Αύξηση βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο και τους πρώτους δέκα μήνες του 2019

Αύξηση σημειώθηκε στη βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο φέτος και τους πρώτους δέκα μήνες του χρόνου σε ετήσια βάση, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής για τον μήνα Οκτώβριο 2019 ανήλθε στις 136,2 μονάδες (βάση 2015=100), σημειώνοντας αύξηση 1,8% σε σχέση με τον Οκτώβριο 2018.

Παράλληλα, για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2019, ο δείκτης παρουσίασε άνοδο 3,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου χρόνου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας στον τομέα της Μεταποίησης, τον Οκτώβριο 2019 ο δείκτης έφτασε τις 146,0 μονάδες, δηλαδή σημείωσε αύξηση 3,2% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2018.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2019, ο τομέας της Μεταποίησης παρουσίασε άνοδο 4,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου χρόνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE