ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγαλοψυχία από την οικογένεια του 19χρονου θανόντα –Συγχώρεσαν τον Ε/κ που έλεγε «I’m sorry» κλαίγοντας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγαλοψυχία από την οικογένεια του 19χρονου θανόντα –Συγχώρεσαν τον Ε/κ που έλεγε «I’m sorry» κλαίγοντας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγαλοψυχία κι ανθρωπιά…

Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που ήρθαν στο μυαλό μας όταν ακούσαμε τα όσα δήλωσε στον δημοσιογράφο Ονούφριο Σωκράτους («Ενημέρωση Τώρα» - OMEGA) η Kinga Bednarz, για τους ανθρώπους που την υπέβαλαν σε τόσο μεγάλη δοκιμασία.

Πρόκειται για την γυναίκα που βρέθηκε σε τραγική θέση όταν ανακάλυψε ότι άγνωστοι έκλεψαν την τέφρα του γιου της που απεβίωσε σε ηλικία 19 χρόνων. Ως γνωστόν, η τέφρα βρισκόταν σε ξύλινο κουτί που ήταν στο όχημα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια του θανόντα και το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Ακτή Κυβερνήτη.

Σύμφωνα με την χαροκαμένη μάνα, ένας εκ των δραστών της τηλεφώνησε την Κυριακή (29/12) το απόγευμα και κλαίγοντας της ζητούσε συγγνώμη. «I’ sorry, I’ sorry, I’ sorry, I’ sorry…» έλεγε επαναλαμβανόμενα στην κα Bednarz, κλαίγοντας …

Η μάνα του 19χρονου προκάλεσε την έκπληξη του Ονούφριου Σωκράτους, αφού του ανέφερε για τον άνθρωπο που την πήρε τηλέφωνο πως «ήδη τον συγχώρεσα».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ζήτησα από τις Αρχές να είναι φιλεύσπλαχνες με τους δράστες. Είναι ήρωες της κατάστασης γιατί δεν ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέψουν την τέφρα αλλά το έκαναν. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά παίρνουν λάθος αποφάσεις».

Για την υπόθεση η Αστυνομία συνέλαβε μια 35χρονη Ελληνοκύπρια (29/12) και έναν 44χρονο Ελληνοκύπριο (30/12), ενώ καταζητείται ακόμη ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ο οποίος φαίνεται να είναι γνωστός στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις κλοπής.

Υπενθυμίζουμε πως το κουτί με την τέφρα του 19χρονου κλάπηκε από την περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη στη Λεμεσό, την Παρασκευή 27/12.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top