LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για το 2020 – Ετήσιες προβλέψεις

Τι λένε τα ζώδια για το 2020 – Ετήσιες προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ: Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι θεωρείτε σαν αξία στη ζωή σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά σας, μπορεί να σημαίνουν κέρδη για σας, μπορεί όμως και ζημίες. Η φύση του Ουρανού είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθορισθεί ακριβώς η επίδρασή του. Το μήνυμα είναι να μην αντισταθείτε σ’ αυτές τις αλλαγές. Αν αλλάξετε δουλειά, μπορεί η νέα σας να έχει σχέση με ηλεκτρονική, υπολογιστές, αστρολογία κλπ. Μπορεί όμως και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της δουλειάς σας, να γίνουν αυτές οι αλλαγές, που το χαρακτηριστικό τους θα είναι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σας, θα σημάνει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Είναι ο καιρός της δικής σας επανάστασης. Θα απελευθερωθείτε από περιορισμούς και συμβατικότητες, είτε αυτοί προέρχονται από την οικογένεια, είτε από την κοινωνία. Μην σας τρομάζει αυτή η αλλαγή. Απλά πρέπει να βρείτε ποία είναι εκείνα τα στοιχεία της ζωής σας που είναι τα αληθινά, τα οποία και θα κρατήσετε, και ποια αυτά, από τα οποία πρέπει να απαγκιστρωθείτε. Ίσως σ’ αυτή την αναζήτηση καταφύγετε και στην αστρολογία, το διαλογισμό, τη γιόγκα, κλπ., ή όποιο άλλο τρόπο μπορεί να σας φέρει κοντά στην αληθινή γνώση, το μόνο όπλο για τη μελλοντική σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Για τον επόμενο περίπου χρόνο από σήμερα, προβλέπεται βελτίωση των οικονομικών σας, από χρήματα που παίρνετε από τρίτους. Κάποιο δάνειο ή επιχορήγηση είναι πιθανά ή και κάποια κληρονομιά. Επίσης, τώρα ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις του εαυτού σας, κάτι που σας γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία για τη ζωή. Ακόμη, είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με την αναζήτηση κάποιου βαθύτερου νοήματος της ζωής, μέσω της θρησκείας, του αποκρυφισμού ή της φιλοσοφίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει στην επίλυσή του. Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.

ΛΕΩΝ: Για ένα περίπου χρόνο από σήμερα, μια που τόσο θα διαρκέσει το πέρασμα του Δία από τον έκτο οίκο σας, η επαγγελματική σας επιτυχία μέσα από την εργασία, θα έχει τον πρώτο λόγο. Κατ’ αρχήν διαφοροποιείται η αντιμετώπιση της εργασίας από εσάς, αφού τώρα τη βλέπετε σαν το μέσο για την επιτυχία. Τώρα δεν σας κουράζει η δουλειά σας, αλλά γίνεστε περισσότερο οργανωτικοί, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνοι και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που αποτελεί από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι είτε υλική, είτε ηθική. Πιθανή κάποια σημαντική προαγωγή! Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Την περίοδο αυτή θα θελήσετε να εισπράξετε κι εσείς τη μερίδα ευτυχίας που σας ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο! Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα προκύψει οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα έχουν υπόσχεση διάρκειας. Η σχέση σας με τα παιδία βελτιώνεται αυτό το διάστημα, ενώ η επιτυχία τους σας γεμίζει υπερηφάνεια. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερη υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας. Όλοι όμως έχουν την ροπή προς τη ξεγνοιασιά, τη διασκέδαση και τη μποέμικη ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Το πέρασμα του Δία από τον τέταρτο οίκο σας, θα σημάνει για σας αφ’ενός την αναζήτηση της ηρεμίας και της γαλήνης, μέσα σε μια ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφ’ετέρου την ευκαιρία βελτίωσης του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και ίσως την αγορά ή την αλλαγή σπιτιού. Προσέξτε για να διαγνώσετε και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε για την απόκτηση σπιτιού, είτε για τη δημιουργία μιας επιχείρησης. Είναι το διάστημα που θα σας δώσει τις πιο πολλές ευκαιρίες, ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Λίγη τόλμη χρειάζεται από σας. Η επιτυχία θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο, είτε άμεσα, είτε αργότερα, χάρις όμως στα θεμέλια που θα βάλετε τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Το επόμενο διάστημα, η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας. Οι καθημερινές εμπειρίες, η άνεση στις καθημερινές σας επικοινωνίες, η ευρύτητα των ιδεών, σας οδηγούν στο να κάνετε περισσότερα ταξίδια, στην μεγαλύτερη ενημέρωση επί παντός επιστητού, αλλά και στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής, ώστε να γίνει πιο άνετη. Η πραγματική αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω σας θα σημάνει για σας κάποιες αναθεωρήσεις, αλλά και κάποια νέα σχέδια για το μέλλον. Τέλος, με συγγενείς και γείτονες θα υπάρχει περισσότερη επικοινωνία και κατανόηση, χωρίς να αποκλείεται και κάποιο ευεργέτημα απ’ αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το επόμενο διάστημα που χαρακτηρίζεται από την κίνηση του Δία στο δεύτερο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ό,τι θεωρείτε σαν «αξία», και φυσικά και στα υλικά αγαθά. Πράγματι τα οικονομικά σας ευνοούνται, με την έννοια ότι θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσής τους, αλλά προσέξτε αφ’ ενός την πλεονεξία, αφ’ ετέρου την τάση για σπατάλη. Μην απορροφηθείτε στο κυνήγι της καλυτέρευσης των οικονομικών και ξεχάσετε ο,τιδήποτε άλλο ή μην σας παρασύρει η υπεραισιοδοξία και κάνετε κακή διαχείριση των χρημάτων σας. Ευκαιρίες θα σας δοθούν,αλλά «παν μέτρον άριστον».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίζει μια νέα περίοδος στη ζωή σας, που θα κρατήσει ένα σχεδόν χρόνο. Στο διάστημα αυτό ο Δίας θα κινείται στον πρώτο οίκο σας κι εσείς θα διακατέχεστε από μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ το όραμά σας θα είναι μια πιο πετυχημένη και άνετη ζωή. Πράγματι, όλα το χρόνο αυτό θα δουλεύουν για σας, ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και μπορείτε να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανισθεί, για να φθάσετε στην επιτυχία. Αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε, και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Το πέρασμα του Ουρανού από τον τέταρτο οίκο σας, που θα διαρκέσει επτά περίπου χρόνια, θα σημάνει για σας ανακατατάξεις και αλλαγές, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Οι αλλαγές μπορεί να σημαίνουν από αλλαγές στο σπίτι σας, μέχρι αλλαγή κατοικίας ή αλλαγή της δυναμικής της οικογένειας. Πολύ πιθανόν να αλλάξει και η σχέση σας με τους γονείς. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δεχθείτε τις αλλαγές με κάποια φιλοσοφική διάθεση και να μην εναντιώνεστε σ’ αυτές. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ας μην σας αγχώνει αυτό λοιπόν.

ΙΧΘΕΙΣ: Το πέρασμα του Ουρανού από τον τρίτο οίκο σας, θα σημάνει μια βασική αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς, σκέψης και επικοινωνίας. Απελευθερώνεστε από συνήθειες και προκαταλήψεις. Ο ρυθμός της καθημερινής ζωής αλλάζει. Ξαφνικά ταξίδια προκύπτουν, απρόοπτα τηλεφωνήματα ή ειδήσεις αλλάζουν τον προγραμματισμό σας, κάτι που μπορεί να σας συναρπάσει πραγματικά, αν σας αρέσουν οι αλλαγές. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε, είναι η μελέτη των λεπτομερειών σ’ αυτές τις αλλαγές και τις μετακινήσεις, και κάποια προσοχή για να αποφύγετε δυστυχήματα. Οι αλλαγές μπορεί να εκδηλωθούν και στο πεδίο των πνευματικών σας ενδιαφερόντων, οπότε στο διάστημα της επταετίας που διαρκεί η πορεία του Ουρανού μέσα στον τρίτο οίκο σας, θα δείτε πολλές ενδιαφέρουσες όψεις της ζωής, και είναι πιθανόν να στραφείτε προς τις θετικές επιστήμες, την ηλεκτρονική, τα computers, αλλά και την αστρολογία ή τον αποκρυφισμό.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

*** Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top