ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δουλειά της διοίκησης η αντίδραση για τη διαιτησία – Ανασύνταξη ενόψει Πάφος FC και… μεταγραφικά με «νέο Μποτεάκ»!

Δουλειά της διοίκησης η αντίδραση για τη διαιτησία – Ανασύνταξη ενόψει Πάφος FC και… μεταγραφικά με «νέο Μποτεάκ»!

Στην Ομόνοια, άφησε γλυκόπικρη γεύση το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού παρά την καλή σε γενικές γραμμές παρουσία της ομάδας, ηττήθηκε με 2-1 και η ζημιά ήταν… διπλή, αφού από τη μία, δίνει την ευκαιρία στην Ανόρθωση να επιστρέψει στην κορυφή και από την άλλη, έβαλε για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου τη Λεμεσιανή ομάδα που «ροκάνισε» και άλλο τη διαφορά.

Φυσικά, οι «πράσινοι» είναι εκνευρισμένοι από τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου που θεωρούν ότι καθόρισε το αποτέλεσμα, όμως αυτό είναι ένα κεφάλαιο που θα πρέπει να απασχολήσει μόνο τη διοίκηση και όχι τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ανασυνταχθούν ενόψει του… «ύπουλου» αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (10/01, 19:00) με αντίπαλο την Πάφο FC στο ΓΣΠ.

Μία ομάδα που θυμίζουμε ότι στον Α΄ γύρο κέρδισε την Ομόνοια και αυτό αν μη τι άλλο, αποτελεί έξτρα κίνητρο για όλους στο «Ηλίας Πούλλος» για να πάρουν και μία άτυπη ρεβάνς πέρα από τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε δύο βασικούς παίκτες του, αφού είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, οι Γκόμεθ και Λανγκ, όμως θα έχει και μία σημαντική επιστροφή, αφού επανέρχεται ο Λούφτνερ.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, εδώ και μέρες βγαίνει ότι «ψήνεται» κίνηση για ποιοτικό παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, άλλα δεν βγήκαν σίγουρες πληροφορίες για συγκεκριμένο υποψήφιο.

Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι ψάχνουν τον… Μποτεάκ της αριστερής πλευράς, αλλά τούτο δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί στην πράξη, πολύ περισσότερο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι «πράσινοι» πολύ πιθανόν να πάρουν ανασταλτικό χαφ, ενώ θα πάρουν σίγουρα τερματοφύλακα κοινοτικό για τον Κατάλογο Β΄.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top