ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Virgil Abloh και το Evian® διευρύνουν τα σχεδιαστικά όρια, με τη Limited Edition συλλογή “One Drop Can Make a Rainbow”

Ο Virgil Abloh  και το Evian® διευρύνουν τα  σχεδιαστικά όρια, με τη Limited Edition συλλογή  “One Drop Can Make a Rainbow”

Το evian® σε συνεργασία με τον οραματιστή σχεδιαστή Virgil Abloh, παρουσιάζουν το πρώτο δημιουργικό έργο, της limited edition συλλογής "One Drop can make a Rainbow".

Τα στιλάτα και συλλεκτικά κομμάτια της συλλογής, που αντανακλούν τόσο το όραμα της evian® όσο και του σχεδιαστή, δημιουργήθηκαν όχι μόνο για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές ενυδάτωσης αλλά και περισσότερες βιώσιμες επιλογές.

Τα σχέδια του Virgil για το evian® είναι εμπνευσμένα από το πιο όμορφο και το πιο απλό φυσικό φαινόμενο. Το ουράνιο τόξο.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη ιδέα, ο Virgil ανέφερε σχετικά: «Το γεγονός ότι μια σταγόνα νερού μπορεί να δημιουργήσει ένα ουράνιο τόξο, λειτούργησε ως έμπνευση στο πρώτο μου έργο σαν Creative Advisor for Sustainable Innovation Design της evian® . Καθώς το φως διαθλάται μέσω μιας σταγόνας, αποκαλύπτει όλες τις χρωματικές της δυνατότητες, δεν βλέπουμε απλά νερό, αλλά μια σειρά από άπειρες δυνατότητες και έμπνευση για τον καθένα.»

Η φετινή limited edition γυάλινη φιάλη των 75cl, είναι διακοσμημένη με σχηματισμένες σταγόνες νερού, σε μια σειρά από χρώματα, σχηματίζοντας τη φιλοσοφία του "One Drop can make a Rainbow".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top