ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Ο Γκουλόν «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Ομόνοια: Ο Γκουλόν «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Η Ομόνοια πήρε το ζητούμενο απέναντι στον Ερμή με τον Κιρμ να «ξεκλειδώνει» την άμυνα του Ερμή και να σκοράρει το νικητήριο γκολ για τους «πράσινους».

Η συνολική παρουσία της ομάδας του Κώστα Καϊάφα ήταν πολύ καλή, με τον Γκουλόν να ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό, στη θέση που τον έβαλε ο Κώστας Καϊάφας. Ο Γάλλος ως επιτελικός μέσος τα πήγε περίφημα. Έδωσε το γκολ στον Κιρμ, πήρε πάνω του προσπάθειες και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο πιο πολύ πείθει με την παρουσία του και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα.

Καθοριστικό σημείο στο ματς και η απόκρουση του Γιωργαλλίδη στο 79΄ στο σουτ του Μανού. Με δηλώσεις του, ο Καϊάφας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έστειλε το σύνθημα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί βρίσκεται η προσοχή όλων στην ομάδα, που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Με την ψυχολογία στα ύψη και με την διακοπή που είχαμε να μην επηρεάζει την κατάσταση της ομάδας, οι «πράσινοι» αποφασισμένοι να βάλουν τις βάσεις για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό.

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στατιστικά της ομάδας:

ΓΚΟΛ

Ο Άντραζ Κιρμ "είδε" δίχτυα στον αγώνα με τον Ερμή και έτσι με τα συνολικά τρία γκολ που πέτυχε ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας μας, εκεί όπου επίσης βρίσκονται με ίδιο αριθμό τερμάτων οι Νούνο Ασίς, Λεάντρο, Γκαουσού Φοφανά και Ρομπέρτο Γκαρσία. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και του πρωταθλήματος παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ με 15 γκολ, από δύο σημείωσαν οι Αντρέ Σκέμπρι και Κριστοβάο Ράμος, ενώ από ένα πέτυχαν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Γιώργος Οικονομίδης, Άλεξ Ρούμπιο και Ιβάν Ρούνιε.

ΑΣΙΣΤ

Στον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που μοίρασαν ασίστ συμπεριλαμβάνεται και ο Ερόλντ Γκουλόν, μετά την τελική πάσα που έδωσε στον Άντραζ Κιρμ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή. Πρώτος σε ασίστ παραμένει ο Άντραζ Κιρμ (5), τον οποίο ακολουθούν οι Γιώργος Οικονομίδης (3) και Ρομπέρτο Γκαρσία (3), πιο κάτω είναι οι Νούνο Ασίς (2) και Κριστοβάο Ράμος (2), ενώ από μία έχουν δώσει οι Χάρης Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Ρούμπιο και Ερόλντ Γκουλόν.

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Πρώτοι σε συνολικές συμμετοχές είναι οι Μίκαελ Ποτέ (23) και Ρενάτο Μαργκάσα (23), μία λιγότερη έχει ο Γκαουσού Φοφανά (22), πιο κάτω είναι οι Νούνο Ασίς (21) και Άντραζ Κιρμ (21), τους οποίους ακολουθούν οι Ρομπέρτο Γκαρσία (20), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (20), Γιώργος Οικονομίδης (17), Κριστοβάο Ράμος (17), Άλεξ Ρούμπιο (17), Λεάντρο (12), Γεράσιμος Φυλακτού (11), Ρόντρι (11), Αντρέ Σκέμπρι (11) και Ονησίφορος Ρουσιάς (11).

ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρώτος ποδοσφαιριστής σε λεπτά συμμετοχής παραμένει ο Ρενάτο Μαργκάσα (1872), τον οποίο ακολουθεί από κοντά ο Μίκαελ Ποτέ (1850), στην τρίτη θέση είναι ο Ούτσα Λομπτζιανίτζε (1730), πιο κάτω οι Νούνο Ασίς (1574), Άντραζ Κιρμ (1511), Γιώργος Οικονομίδης (1480), Χοσέ Μορέιρα (1276), Κριστοβάο Ράμος (1228), Γκαουσού Φοφανά (1166), Λεάντρο (1080), Αντώνης Γιωργαλλίδης (884), Γεράσιμος Φυλακτού (832), Άλεξ Ρούμπιο (799), Ρόντρι (790) και Ρομπέρτο Γκαρσία (778).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΣ

Στην κορυφή της λίστας με τις συμμετοχές ως βασικοί βρίσκονται οι Μίκαελ Ποτέ (21) και Ρενάτο Μαργκάσα (21), μια λιγότερη έχουν οι Νούνο Ασίς (20) και Άντραζ Κιρμ (20), πιο κάτω βρίσκεται ο Ούτσα Λομπτζιανίτζε (19), τον οποίο ακολουθούν οι Γιώργος Οικομομίδης (17), Χοσέ Μορέιρα (15), Κριστοβάο Ράμος (15), Λεάντρο (12), Γκαουσού Φοφανά (11), Αντώνης Γιωργαλλίδης (9), Γεράσιμος Φυλακτού (9) και Άλεξ Ρούμπιο (9).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

Τις περισσότερες συμμετοχές ως αναπληρωματικός έχει καταγράψει ο Ρομπέρτο Γκαρσία (12), τον οποίο ακολουθούν οι Ονησίφορος Ρουσιάς (11) και Γκαουσού Φοφανά (11), ενώ πιο κάτω βρίσκονται οι Αντρέ Σκέμπρι (9) και Άλεξ Ρούμπιο (8).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Στο όριο της τιμωρίας από κίτρινες κάρτες βρίσκονται οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε (5), Νούνο Ασίς (5), Αντρέ Σκέμπρι (3) και Ερόλντ Γκουλόν (3). Εξέτισαν την τιμωρία τους και επανέρχονται οι Γιώργος Οικονομίδης και Ρενάτο Μαργκάσα".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top