ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ ενόψει Εθνικού! Οι απόντες, οι αμφίβολοι και η… επαφή με την 4η θέση

«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ ενόψει Εθνικού! Οι απόντες, οι αμφίβολοι και η… επαφή με την 4η θέση

Μετά το σφράγισμα του εισιτηρίου για τους «8» του κυπέλλου (σσ. μόνο αν… δεν κατέβει στη ρεβάνς με την Καρμιώτισσα θα αποκλειστεί), η ΑΕΚ Λάρνακας έστρεψε  από σήμερα (09/01) την προσοχή της αποκλειστικά και μόνο στον Σαββατιάτικο (11/01, 19:00) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι.

Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που «διψάει» για βαθμούς, στην οποία μάλιστα έγινε πρόσφατα και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ότι αυτό συνεπάγεται, όμως οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και δεν τους παίρνει να χάσουν και άλλους βαθμούς, αφού πλέον, θα αρχίσει να μπαίνει σε κίνδυνο ακόμα και η είσοδος στην πρώτη εξάδα!

Ήδη η Νέα Σαλαμίνα την προσπέρασε στη βαθμολογία και δεν θέλει και πολύ για να… γίνει η ζημιά, έστω κι αν ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι κάποια στιγμή η ομάδα της Λάρνακας θα βρει ξανά τα πατήματα της και θα κάνει τις νίκες που χρειάζεται για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης, χωρίς να υπάρχει φόβος ή αμφιβολία για το αν θα εξασφαλίσει θέση στο Α΄ γκρουπ.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο υπηρεσιακός προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, έχει ένα… γεμάτο απουσιολόγιο, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ακοράν, Κάσες, Μοϊσόφ, Σπόλιαριτς και Τολεμές, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Τόνιο, Κίβενι, Γκονζάλες και Πλάνας και η παρουσία τους στην αποστολή, θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση!

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το ευχάριστο νέο της επιστροφής Τρισκόφσκι, που αναμένεται να πάρει θέση και στο αρχικό σχήμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πολλά προβλήματα «δένουν» τα χέρια του Ηλία Χαραλάμπους, όσον αφορά τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, όμως όσοι παίξουν στο Δασάκι οφείλουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη, γιατί τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν αν χαθεί μία ακόμη «μάχη», αφού πέραν της εισόδου στην εξάδα, θα πρέπει να διατηρηθεί επαφή τουλάχιστον με την 4η θέση, που υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top