ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΑΝΑ πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό και κίνδυνος ΝΕΑΣ τιμωρίας «κεκλεισμένων των θυρών»!

ΞΑΝΑ πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό και κίνδυνος ΝΕΑΣ τιμωρίας «κεκλεισμένων των θυρών»!

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα έγιναν στο ντέρμπι και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικές! Την Παρασκευή 11/1 η απολογία.

Ο αθλητικός δικαστής της Superleague, έστειλε την υπόθεση των επεισοδίων στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, όπου υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο κ. Χριστόφορος Μάρκου έστειλε μαζί και συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Super League με φωτογραφίες από τον ακριβή χώρο των επεισοδίων, ζητώντας του να επιληφθεί και να ασκήσει δίωξη για επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, εφόσον το κρίνει.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο αναπληρωματικής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε τελικά δίωξη στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με βάση το άρθρο 15 4β, το οποίο προβλέπει τιμωρία έδρας από 2 ως 4 αγωνιστικές και πρόστιμο 50.000 ως 250.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα (15/1) δεν προλαβαίνει να εκτίσει ο Ολυμπιακός, τα επόμενα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια του είναι με Άρη, Ξάνθη Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1,2,3,4,15 4β και 25 παρ. 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί την Παρασκευή 11/1 στις 11.00, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ».

Η σχετική ανακοίνωση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top