ΚΥΠΡΟΣ

Ο Αντόνε και οι αδικαιολόγητοι ποδοσφαιριστές

Ο Αντόνε και οι αδικαιολόγητοι ποδοσφαιριστές

Ο Απόλλωνας μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη.

Η εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση, ήρθε να αυξήσει τον προβληματισμό για τις εμφανίσεις της ομάδας, κυρίως στα πλέι οφ. Σε σύνολο τεσσάρων αγώνων, ο Απόλλωνας μετράει δύο ήττες (Ερμή, Ανόρθωση), μια ισοπαλία (ΑΠΟΕΛ) και μια νίκη (ΑΕΚ).

Ο Ιοάν Αντόνε βρίσκεται στο επίκεντρο και ελέγχεται για την γενικότερη εικόνα της ομάδας και για το γεγονός πως δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του Απόλλωνα, στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών και είναι αδικαιολόγητη η παρουσία τους το τελευταίο διάστημα. Ειδικά για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, έμειναν από πάθος στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε η ήττα.

Η διοίκηση κρατάει στάση αναμονής, αν και φουντώνουν οι φήμες πως ο Αντόνε βρίσκεται στην έξοδο. Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, στον Απόλλωνα καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και το πιο σημαντικό, να αλλάξει αυτή την εικόνα. Αν θέλει το πρωτάθλημα, πρέπει να το δείξει με πιο εμφατικό τρόπο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top