ΕΛΛΑΔΑ

Ο επικός Νίκος Αλέφαντος ξανακτυπά τον Ολυμπιακό

Ο επικός Νίκος Αλέφαντος ξανακτυπά τον Ολυμπιακό

Έντονα επικριτικός ο Νίκος Αλέφαντος για τον προπονητή του Ολυμπιακού Περειρα μετά την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-1

Ο Περέιρα κάθε εβδομάδα που περνάει με απογοητεύει όλο και περισσότερο. Του έχουν δώσει πολλούς παίκτες, καλύτερους από τις άλλες ομάδες, αλλά μαζί του ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε χαμηλό επίπεδο.

Έφερε τον Χάρα, πού τον βρήκε αυτόν τον Χάρα για να παίζει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, και όχι μόνο τον έφερε, αλλά τον βάζει και συνέχεια βασικό! Αδικία για τον Μπενίτες, ακόμα και για τον Διαμαντάκο. Ποιος Χάρα, τι έχει ο Χάρα, την μπάλα δεν μπορεί να σταματήσει! Ντρίπλα δεν έχει, γκολ δε βάζει, τα χάνει τα γκολ, μπάλα δεν ξέρει, κεφαλιά δεν παίρνει, τι έχει! Τι έχει αυτός για να παίζει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Μόνο τρέχει φιλότιμα. Ξέρετε πόσοι σέντερ φορ υπάρχουν που μπορούν να τρέχουν φιλότιμα; Χιλιάδες!

Σε ένα ματς με τόση βροχή, σε άσχημο αγωνιστικό χώρο, μου ξεκινάει τον Φορτούνη. Ο Φορτούνης έχει ταλεντάκι, αλλά αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει νταής, το έχω ξαναπεί, σαν "κυρία" έπαιξε. Ο Ολυμπιακός είναι σωματείο με φοβερό λαό, με ιστορία, πρέπει να λασπώνεις τη φανέλα.

Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός λόγω Φορτούνη και με 9 λόγω Χάρα! Άσε που δεν είχε καν αριστερό μπροστινό αφού ο Φορτούνης όλο πήγαινε προς το κέντρο.

Και δεν επιτρέπεται να μπαινοβγάζει τον Ντομίνγκες συνεχώς. Ο Ντομίνγκες είναι ό,τι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή.

Ο Σιόβας πίσω την έχει δει Πελέ; Το παράκανε. Χωρίς τσαμπουκά και αργός.

www.sportdog.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top