ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου

Σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία καλών φίλων, υποστηρικτών και συμπολιτών του πραγματοποιήθηκε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου, εν όψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 12/01/2020.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Atlantica Aeneas Resort παρευρέθηκαν περισσότερα από 600 άτομα, για να ακούσουν τον υποψήφιο και να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην προσπάθειά του.

Παρουσιαστές της συγκέντρωσης ήταν η Δόξια Μάου, παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό Πολιτεία και ο δημοσιογράφος Νίκος Συμεού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και στη συνέχεια, τον πρώτο χαιρετισμό της βραδιάς απηύθυνε η Αντωνία Σεργίου, εκ μέρους της ομάδας υποστήριξης της υποψηφιότητας του Χρίστου Ζαννέττου.

Ακολούθησε προβολή βίντεο, όπου ο Λουκάς Φουρλάς απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό από τις Βρυξέλλες. Ο Κύπριος ευρωβουλευτής εξήρε το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του Χρίστου Ζαννέττου, τόσο ως ανθρώπου όσο και ως πολιτή με ενεργό ρόλο στα κοινά. Τόνισε ότι η πολύχρονη πείρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας, σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, τον καθιστούν ιδανικό για τη θέση του δημάρχου, την οποία διεκδικεί.

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε εκ βάθους καρδιάς τους ομιλητές και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αλλά και όσους εργάστηκαν σκληρά για τον προεκλογικό του αγώνα. Αφότου ανέλυσε το όραμα και τις θέσεις του για το μέλλον της Αγίας Νάπας, πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δουλεύω ακούραστα και με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο δήμος μας να φτάσει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και πρωτοπορίας, εδραιώνοντας τη θέση του στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η πόρτα του γραφείου μου παραμένει ανοιχτή για όλους τους συμπολίτες μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top