ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το νέο ΜcDonald’s™ app είναι εδώ!

Το νέο ΜcDonald’s™ app είναι εδώ!

Κατεβάστε το και απολαύστε ένα Big Mac™... εντελώς δωρεάν!

H McDonald’s Κύπρου λανσάρει μία νέα εφαρμογή (mobile app), δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαμβάνει καθημερινά, μέσω του κινητού τηλεφώνου, μοναδικές και αποκλειστικές προσφορές, έχοντας πρόσβαση παράλληλα σε διαγωνισμούς, δώρα και εταιρικά νέα.

Πάντα εναρμονισμένη με τις τάσεις και το σύγχρονο τρόπο ζωής, η McDonald’s Κύπρου αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία, αφού πλέον ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να εξαργυρώνει εξατομικευμένα κουπόνια (deals).

Εύκολα, γρήγορα και... έξυπνα, κατεβάζετε την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store, κάνετε εγγραφή και παίρνετε ένα Big Mac™… εντελώς δωρεάν, ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή ΜcDonald’s στο κινητό σας τηλέφωνο
2. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για πρόσβαση στα ηλεκτρονικά κουπόνια (deals)
3. Κάντε κλικ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει, όταν θα βρίσκεστε σε ένα από τα εστιατόρια ή drive-thru της ΜcDonald’s, και εξαργυρώστε την εντός 10 λεπτών

Ακόμη το σκέφτεστε; Οι πιο γευστικές προσφορές βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά σας και χάρη στο user friendly λογισμικό του, την εύκολη χρήση του και την αποτελεσματική λειτουργία του, μπορείτε να εξαργυρώνετε κάθε κουπόνι της επιλογής σας στο πλησιέστερο εστιατόριο ή drive-thru της McDonald’s, σε ολόκληρη την Κύπρο.

Οι προσφορές όμως δεν σταματούν ποτέ, αφού όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή τόσο τα deals θα αλλάζουν και θα διαμορφώνονται, ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις σας και τις αγαπημένες επιλογές σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τα πιο κάτω links:

Google Play: http://bit.ly/2Zo1mZJ
App Store: https://apple.co/2sZSi0Q

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της McDonald’s Κύπρου, κάνοντας κλικ στο www.mcdonalds.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top