Λίγο πριν φύγει το πούλμαν του ΑΠΟΕΛ για Δασάκι, ο Εφραίμ συναντήθηκε με προπονητή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγο πριν φύγει το πούλμαν του ΑΠΟΕΛ για Δασάκι, ο Εφραίμ συναντήθηκε με προπονητή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κύπριος προπονητής, Γιώργος Παναγή, (πρώην παίκτης Νέας Σαλαμίνας, Ανόρθωσης, Ομόνοιας, Αλκής Λάρνακας, Αναγέννηση Δερύνειας, Ερμή Αραδίππου, Ομόνοια Αραδίππου), βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15-01-2020) με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Εφραίμ, στο ΓΣΠ λίγο πριν αναχωρήσει το πούλμαν της αποστολής της πρωταθλήτριας ομάδας για το εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας.

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Παναγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φωτογραφιών της συνάντησης του με τον Γιώργο Εφραίμ έγραψε «Όπως παλιά»!

Δείτε την ανάρτηση: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE