ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η οικογένεια της KPMG μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα μέλη της

Η οικογένεια της KPMG μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα μέλη της

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στα γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία στις 14 Ιανουαρίου 2020, η KPMG Κύπρου καλωσόρισε και επίσημα περισσότερους από 70 επαγγελματίες που εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Εκ μέρους της Εταιρείας, τους νεοεισερχόμενους καλωσόρισε ο Μιχάλης Αντωνιάδης, Πρόεδρος της KPMG Κύπρου. Ο κ. Αντωνιάδης τόνισε πως η απάντηση της Εταιρείας στις προκλήσεις του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι η συνεχιζόμενη επένδυση στο εξειδικευμένο προσωπικό της.


Στη συνέχεια, ο Χρίστος Βασιλείου, Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Κύπρου, παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες υπηρεσιών, τις αξίες και τους στρατηγικούς στόχους της KPMG. Ο κ. Βασιλείου τόνισε τη σημασία της ποιότητας, τον ακρογωνιαίο λίθο δόμησης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και την κοινωνία γενικότερα και κάλεσε τα νέα μέλη του προσωπικού να συμβάλουν στις προσπάθειες της Εταιρείας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται.


Η Μαρία Καραντώνη, Διοικητική Σύμβουλος και υπεύθυνη συνέταιρος Ανθρώπινου Δυναμικού, ανέλυσε τους κύριους άξονες της στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας, και ιδιαίτερα τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, κατάρτισης και ανάπτυξης εντός της KPMG.


Ακολούθησε δεξίωση, κατά την οποία τα καινούργια μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Εταιρείας, καθώς και τους υπεύθυνους συνέταιρους Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top