Έλληνες παντού! Αυτός είναι ο έλληνας σωματαφύλακα της Κριστίν Λαγκάρντ

Έλληνες παντού! Αυτός είναι ο έλληνας σωματαφύλακα της Κριστίν Λαγκάρντ

Μπορεί οι έλληνες πολιτικοί και η Ελλάδα να έχει γίνει «πονοκέφαλος» της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν την αποθάρρυνε να προσλάβει ως επικεφαλής της προσωπικής της ασφαλείας έναν Έλληνα.

Η γυναίκα που κατατάσσεται στην πέμπτη θέση με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως διαχειρίζεται τις υποθέσεις των 188 κρατών-μελών του Ταμείου, στις οποίες περιλαμβάνονται μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και σε πολλές περιπτώσεις επαχθείς υποχρεώσεις των συμβαλλομένων με το ΔΝΤ. 

Όπως είναι λογικό, φροντίζει για την προσωπική της ασφάλεια, καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει ανά πάσα στιγμή στόχο. 

Έτσι, όπως αποκάλυψε στο MEGA ο ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει προσλάβει έναν σωματοφύλακα ελληνικής καταγωγής. 

Ο κ. Ιγνατίου μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία των δύο στο twitter και έγραψε: «Παντού Ελληνες. Ο φρουρός της κ. Λαγκάρντ (δεξιά στη φωτογραφία μαζί της). Και αυτός Ελληνας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE