ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 40χρονος κατάδικος -Έχασε τη μάχη στο Γ.Ν.Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 40χρονος κατάδικος -Έχασε τη μάχη στο Γ.Ν.Λευκωσίας

Απεβίωσε 40χρονος αλλοδαπός κατάδικος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών ο 40χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τις 23 Ιανουαρίου και τις επόμενες μέρες παρουσίαση επιδείνωση η κατάσταση του και δυστυχώς απεβίωσε.

Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών:  «Στις 23/1/2020 έγινε παραπομπή του από τους ιατρικούς λειτουργούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω υψηλών ηπατικών ενζύμων. Τις επόμενες ημέρες η κατάσταση του παρουσίασε επιδείνωση και απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Έχει ενημερωθεί σχετικά η Πρεσβεία της χώρας του, αφού ο αποβιώσας δεν έχει κανένα συγγενή στην Κύπρο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE