ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην τον ΒΑΛΟΥΜΕ και ΦΥΛΑΚΗ τον Παπασταύρου…

Να μην τον ΒΑΛΟΥΜΕ και ΦΥΛΑΚΗ τον Παπασταύρου…

Ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου και οι «βόμβες» που έριξε στη σημερινή συνέντευξη, αποτελούν το κύριο θέμα συζήτησης, σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ειδικά η αναφορά του στον «τιμοκατάλογο» που έθεσαν ενώπιον του κάποιοι, αν χρειαστεί να του δώσουν χείρας βοηθείας, για να επιστρέψει η Ομόνοια στις κατακτήσεις τίτλων μετά από 9 χρόνια.

Εύλογα πολλοί είπαν, ότι ο πρόεδρος του τριφυλλιού, θα πρέπει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες (με ονόματα και διευθύνσεις) στις Αρχές, γι’ αυτούς που έχουν τη δύναμη να «μοιράζουν» πρωταθλήματα και κύπελλα. Με το αζημίωτο φυσικά!

Η Αστυνομία (σωστά) ήδη έχει καλέσει για κατάθεση τον Σταύρου Παπασταύρου. Ήταν η πρώτη είδηση που έβγαλαν οι αστυνομικοί ρεπόρτερ, πριν «κλείσουν» τα μικρόφωνα στο εστιατόριο του ΓΣΠ.

Είναι όμως μερικοί ποδοσφαιρόφιλοι, που έσπευσαν να κριτικάρουν τον ιδιοκτήτη της Ομόνοιας, ότι τάχα μου βγήκε δημόσια και είπε κουβέντες του καφενέ.

Για να αποφασίσει ο άνθρωπος, να δώσει στη δημοσιότητα τόσο σοβαρά πράγματα, σημαίνει ότι κάποιοι τον έχουν προσεγγίσει για να κάνουν τους μεσάζοντες, να «αγοράσει» τους πάντες και τα πάντα να πάρει η Ομόνοια κάποιο τρόπαιο.

Δεν ξέρω αν θα δώσει στοιχεία και ονόματα στις Αρχές ο Παπασταύρου, αλλά δεν μου μοιάζει για παραμυθάς ο άνθρωπος. Δεν μου φατσάρει για τόσο ανεύθυνος, να προβαίνει σε τόσο σοβαρές καταγγελίες, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την αντίδραση της Ομόνοιας στα περί ύπαρξης «Παράγκας» στο φουτμπόλ της Νήσου.

Επί της ουσίας δεν πιστεύω, ότι θα προκύψουν συνταρακτικά νέα, ύστερα από την πολύκροτη συνέντευξη Παπασταύρου. Άμα κάποιος ακούσει όλες τις τοποθετήσεις του, τότε καταλαβαίνει ότι ήθελε βασικά να ωθήσει το Κράτος, να ασχοληθεί σοβαρά με την καταπολέμηση των φαινομένων διαφθοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είπε αρκετές φορές, ότι θέλουμε να βοηθήσουμε το Κράτος να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

Διερωτώμαι γιατί κάποιοι κάνουν τους «κεραυνόπληκτους» από τις δηλώσεις του «Αμερικάνου» ηγέτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Δεν πέρασαν πολλές μέρες, από τις καυστικές τοποθετήσεις του ΠτΔ στην γιορτή της ΕΑΚ, που είχε μιλήσει για «Στάβλο του Αυγεία» και για «διεφθαρμένους διαιτητές και ανέντιμους διαιτητές».

Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν θα τεκμηριώσει όσα είπε ο Παπασταύρου, αλλά δεν πρέπει να τον βάλουμε και φυλακή, επειδή κατήγγειλε κάποια πράγματα στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη.

Υ.Γ. Διευκρινίζω, ότι έκατσα και άκουσα ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου Παπασταύρου, πριν γράψω τις παραπάνω σκέψεις. Ήταν πολύ χρήσιμο, το κομμάτι των απαντήσεων του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top