ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

BIRDS OF PREY (Αρπακτικά Πτηνά)

 BIRDS OF PREY (Αρπακτικά Πτηνά)

Η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Μετά τον χωρισμό της με τον Joker, η Harley Quinn προσχωρεί σε μια ομάδα θηλυκής συμμορίας όπου μαζί με τους υπερήρωες Black Canary, Huntress και Renee Montoya προσπαθούν να σώσουν ένα νεαρό κορίτσι από τα χέρια ενός άρχοντα του εγκλήματος.

Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν τη μεταμόρφωση της Harley, από κορίτσι του Joker σε ηγέτη μίας γυναικείας συμμορίας που είναι badass αλλά και ταυτόχρονα ξεκαρδιστική. H Margot Robbie είναι όπως πάντα πολύχρωμη, σε άλλο κόσμο και μία χρωματιστή και fun εκδοχή του Joker.

«Ξέρετε τι είναι ένας αρλεκίνος; Ο ρόλος του είναι να υπηρετεί. Είναι ένα τίποτα χωρίς αφέντη. Κανείς δε δίνει δεκάρα για το τι είμαστε πέρα από αυτό. Εγώ κι ο Joker χωρίσαμε. Ήθελα να κάνω μία νέα αρχή. Αλλά όπως απεδείχθη, δεν ήμουν η μόνη κυρία στο Gotham που ήθελε να χειραφετηθεί».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Μαζί με την κυκλοφορία του «Joker» στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν φυσικό να κάνει και την πρεμιέρα του και το καινούργιο τρέιλερ της ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)».

Και από ότι φαίνεται αυτή η ταινία θα είναι και η εξιλέωση ενός υπέροχου χαρακτήρα ο οποίος αδικήθηκε λίγο στο «Suicide Squad», αλλά - ευτυχώς - η ερμηνεία της Μάργκο Ρόμπι ως Χάρλεϊ Κουίν κατάφερε να την κάνει να ξεχωρίσει και να μας δώσει μια πιο ποπ, σέξι και ίσως λίγο πιο παλαβή εκδοχή της ερωμένης του Τζόκερ.

Βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ, η ταινία θα έχει τίτλο «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», δεν θα είναι φυσικά μια σόλο ταινία με πρωταγωνίστρια την Quinn, αλλά θα έχει και μια σειρά από άλλους χαρακτήρες όπως την Black Canary (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ), μια ηρωίδα με υπερηχητική κραυγή, την Huntress (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), μια vigilante η οποία είναι κόρη ενός νεκρού εγκληματία, την Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ), η οποία είναι μια ντετέκτιβ της Γκόθαμ Σίτι, την Κασάντρα Κέιν (Ελα Τζέι Μπάσκο), μια μέλλουσα Batgirl, τον κακό Black Mask (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) και τον κατά συρροή δολοφόνο Βίκτορ Ζασζ (Κρις Μεσίνα).
Σε σκηνοθεσία της Κάθι Γιάν και το σενάριο της Κριστίνα Χόντσον, το «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)», το οποίο βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Φεβρουαρίου, είναι σαφές πως είναι μια ταινία ωδή στην γυναικεία ενδυνάμωση και ένα γερό χτύπημα στα αχαμνά του αντρικού σωβινισμού, ό,τι πρέπει δηλαδή για μια ταινία με την Χάρλεϊ Κουίν.

Πρωταγωνιστούν: Μάργκο Ρόμπι
Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίστεντ
Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ
Ροζι Περέζ
Κρις Μεσίνα
Γιουάν ΜακΓκρέγκορ
Έλα Τζέι Μπάσκο


Σκηνοθέτης: Κάθι Γιάν

 Από τις 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top