ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γενναίοι Βάσκοι «ΑΛΩΣΑΝ» το «Μπερναμπέου» και ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Γενναίοι Βάσκοι «ΑΛΩΣΑΝ» το «Μπερναμπέου» και ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τη Σοσιεδάδ που «καθάρισε» με 4-3 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου». Απίστευτος ο Ισάκ σκόραρε δύο φορές για τους Βάσκους.

Έκαναν θόρυβο στη Μαδρίτη οι Βάσκοι!

Η Σοσιεδάδ ξέρανε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 4-3 και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν ο Ισάκ που σκόραρε δύο φορές και είχε συμμετοχή και στα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του.

Οι Βάσκοι μπήκαν στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια και είδαν από νωρίς ότι ανοίγεται μπροστά τους μια ευκαιρία για μια ιστορική βραδιά.

Στο 22ο λεπτό ο Ισάκ έκανε το σουτ, ο Αρεολά έδιωξε αρχικά με τον Όντεγκααρντ στη συνέχεια να ευστοχεί στο ριμπάουντ για το 1-0 της ομάδας του.

Η ομάδα του Ζιντάν προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 36’ το σουτ του Χάμες σταμάτησε στον Ραμίρο.

Στην επανάληψη οι Βάσκοι είδαν ότι τους παίρνει και δεν μάσησαν, με τον Σουηδό, Ισάκ να παίρνει το όπλο του και να πυροβολεί κατά ριπάς.

Στο 49’ βρήκε δίχτυα, αλλά σωστά το τέρμα του ακυρώθηκε με το VAR ως οφσάιντ, αλλά στο 54’ το γυριστό του μετά από πάσα του Μπαρενετσέα δεν μπορούσε να το πάρει κανείς πίσω.

Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα ο Ισάκ ξαναχτύπησε, γράφοντας για τους Βάσκους το 3-0 και παγώνοντας για τα καλά το «Μπερναμπέου».

Οι «μερένχες» προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και κατάφεραν στο 59ο λεπτό να μειώσουν σε 3-1 με τέρμα του Μαρτσέλο.

Οι φιλοξενούμενοι όμως συνέχισαν να κυριαρχούν στο γήπεδο και στο 69’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1, δίνοντας επική χροιά στην πρόκριση τους, με τον Ισάκ αυτή τη φορά να βγάζει παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και τον Μερίνο να πλασάρει ιδανικά τον Αρεολά.

Για τους «μερένχες» ο Ροντρίγκο στο 81’ μείωσε σε 4-2, αξιοποιώντας ιδανικά την μπαλιά του Βινίσιους και έβαλε εκ νέου ζόρια στους φιλοξενούμενους, φορτώνοντας τους με άγχος, το οποίο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν η ομάδα του Ζιντάν μείωσε σε 4-3 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νάτσο.

Το ματς αγρίεψε για τα καλά στο φινάλε, όταν η Ρεάλ με παίκτη παραπάνω –είχε αποβληθεί ο Γκοροσάμπελ – συνέχισε το σφυροκόπημα, αλλά οι Βάσκοι άντεξαν και ολοκλήρωσαν μια θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top