ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ετήσια έκθεση της Ουκρανικής αερογραμμής SkyUp airlines, για το έτος 2019

 Ετήσια έκθεση της Ουκρανικής αερογραμμής SkyUp airlines, για το έτος 2019

Πάνω από 12.000 πτήσεις, περίπου 2 εκατ. eπιβάτες, εκσυγχρονισμένα αεροπλάνα και νέοι διεθνείς και περιφερειακοί προορισμοί: πως ήταν το 2019 στη SkyUp Airlines

Το 2019, η SkyUp Airlines κατάφερε πολλά. Ξεκίνησε να πετάει με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και με καλύτερη καλαισθησία. Μετέφερε σχεδόν 2 εκατομμύρια επιβάτες. Επέκτεινε την ομάδα της καθώς επίσης και το χάρτη προορισμών και αεροδρομίων.

2019 Η SkyUp Airlines σε αριθμούς

Την προηγούμενη χρονιά, η SkyUp Airlines ολοκλήρωσε 12.198 πτήσεις και μετέφερε 1.709.632 επιβάτες.

Το 2019, η εταιρεία επέκτεινε σημαντικά το περιφερειακό και διεθνές πρόγραμμα πτήσεων. Τα αεροπλάνα της Skyup άρχισαν να πετούνν μεταξύ του Κιέβου, Ζαπορίζια, Οδησσό, Χάρκοβο, και Λβιβ. Σχεδόν 40 προορισμοί ανοίχτηκαν από το Κίεβο και τις περιφέρειες - ο χάρτης των προορισμών διευρύνθηκε και γέμισε με νέες χώρες στην Ευρώπη (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Αυστρία, Αλβανία), τον Καύκασο, (Γεωργία, Αρμενία), Μέση Ανατολή (Αίγυπτος, Ισραήλ) και Νότια Ασία (Σρι Λάνκα).

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για προγραμματισμένες πτήσεις έγιναν η Βαρκελώνη, η Τυφλίδα και το Μπατούμι, ενώ οι ναυλωμένες πτήσεις συχνά έφταναν στο Σαρμ ελ-Σέιχ, Χουργκάντα, Αττάλεια.

Η SkyUp Airlines επεκτείνει το στόλο της με αεροπλάνα της Boeing και προετοιμάζει τις ομάδες πτήσεων

Πέρυσι, ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους αυξήθηκε κατά 5 αεροπλάνα. Υπάρχουν τώρα 10 αεροσκάφη μεσαίας κατηγορίας Boeing στο στόλο της αεροπορικής εταιρείας. Από αυτά, 6 είναι Boeing 737-800 NG με 189 θέσεις, 2 Boeing 737-700 NG με 149 θέσεις, και 2 Boeing 737-900 ER με 215 θέσεις.

Επίσης, το 2019, η εταιρεία επέκτεινε τον αριθμό των βάσεων για το στόλο της. Τώρα, τα αεροπλάνα της εταιρείας βρίσκονται όχι μόνο στο Διεθνές αεροδρόμιο Μπορισπίλ, αλλά και στα αεροδρόμια του Χάρκοβο, Λβιβ, και Ζαπορίζια.

Άνεση, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον στα φτερά της SkyUp Airlines

Η SkyUp θέλει να ταξιδεύετε άνετα και όμορφα. Ως εκ τούτου, τα σαλόνια όλων των αεροπλάνων είναι εξοπλισμένα με λεπτά καθίσματα από την British Acro καθιστώντας το χώρο μεταξύ των καθισμάτων μεγαλύτερο.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης εξοπλίσει όλα τα αεροπλάνα με πτερύγια Split Scimitar®. Αυτή η καινοτόμος τροποποίηση βελτιώνει την αεροδυναμική και παρέχει οικονομία καυσίμου. .

Προοπτικές για το 2020

Το 2020, η SkyUp Airlines σχεδιάζει να αυξήσει τον στόλο της με 2 αεροπλάνα της Boeing. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, η γεωγραφία των πτήσεων θα αρχίσει να επεκτείνεται χάρη στους περισσότερους από 30 νέους προορισμούς από το Κίεβο και τις περιφέρειες στην Ιταλία (Ρώμη, Μπολόνια, Μπέργκαμο, Λαμέτζια Τέρμε, Νάπολη, Μπάρι, Πίζα, Ρίμινι), Ισπανία (Βαρκελώνη), Ισραήλ (Τελ Αβίβ), Βουλγαρία (Μπουργκάς), Γεωργία (Μπατούμι, Τιφλίδα), Κύπρος (Λάρνακα).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top