ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει στην Αρένα! Πλάνο με Τάμαρι αλλά… ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ στην άμυνα για Κόρε

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει στην Αρένα! Πλάνο με Τάμαρι αλλά… ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ στην άμυνα για Κόρε

Με απουσίες αλλά με τον Τάμαρι σε… ετοιμότητα ταξιδεύει στην αφιλόξενη Αρένα ο ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (19:00 – Primetel 1).

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας αγνοούν την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια (τελευταία νίκη στις 22/04/2018) και μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται ότι θα συνεχιστεί αυτό το κακό σερί.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν σε υπολογίζει τους Σόουζα, Εφραίμ, Αλωνεύτη, Άλεφ, Μιχαΐλοβιτς και Σιγκούρνταρσον όμως επιστρέφει ο Μούσα Τάμαρι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε στο αρχικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα υπάρχουν αρκετά σενάρια για την ενδεκάδα. Στο τέρμα θα είναι ο Μπέλετς και δεξί μπακ ο Βούρος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρία σενάρια. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με Σάβιτς – Μερκή και Ιωάννου αριστερά και το άλλο σενάριο είναι να πάει με Ιωάννου – Μερκή κεντρικό αμυντικό δίδυμο και Γουίλερ αριστερά. Υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε και τον Μακρή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή οι Γένσεν, Μάτιτς και Ντε Βινσέντι θεωρούνται σίγουροι ενώ στα δύο φτερά θα είναι ο Βιντιγκάλ αριστερά και ο Τάμαρι δεξιά. Στην κορυφή θα είναι ένας εκ των Πάβλοβιτς ή Χαλένιους χωρίς κάποιος να έχει προβάδισμα, αφού και οι δύο δεν διανύουν περίοδο φόρμας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top