ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να… συνέλθει στην ΑΡΕΝΑ! Το πλάνο του Ηλία Χαραλάμπους για ΑΠΟΕΛ

Να… συνέλθει στην ΑΡΕΝΑ! Το πλάνο του Ηλία Χαραλάμπους για ΑΠΟΕΛ

Η μάχη για την εξάδα… μαίνεται και εάν η ΑΕΚ θέλει να μην μείνει εκτός θα πρέπει να συνέλθει μετά το χαστούκι της περασμένης αγωνιστικής από την ΕΝΠ.

Η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει (19:00 – Primetel 1) τον ΑΠΟΕΛ σε ένα παιχνίδι όπου θέλει νίκη και μόνο νίκη για πολλούς λόγους. Αρχικά για να παραμείνει τουλάχιστον έκτη αφού η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα βαθμό πίσω της και η ΑΕΛ ένα βαθμό… μπροστά της.

Παράλληλα όμως ένα ματς με τον ΑΠΟΕΛ και ειδικά στην Αρένα είναι πάντα μεγάλο παιχνίδι και εάν καταφέρει να το πάρει τότε η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους θα ανεβάσει κατακόρυφα και την ψυχολογία της ενόψει και της συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν υπολογίζει τον τραυματίας Άμπραχαμ και τον τιμωρημένο Ταντί ενώ αμφίβολος είναι ο Φακούντο Γκαρσία.

Ο Κύπριος κόουτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τους Πλάνας, Γκονζάλεθ και Γκολομπάρτ στην τριάδα της άμυνας.

Ο Θωμάς Ιωάννου θα είναι αριστερά και ο Φερνάντεζ δεξιά με τους Σάστρε και Χέφελ στη μεσαία γραμμή. Την τριάδα μπροστά θα συμπληρώσουν οι Ναράνχο, Τέτε και Τρισκόφσκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top