ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λανγκ: «Μερικές φορές κάτι λείπει στο πάρεις την τελική απόφαση…» – Τι τους είπε ο Μπεργκ μετά στα αποδυτήρια

Λανγκ: «Μερικές φορές κάτι λείπει στο πάρεις την τελική απόφαση…» – Τι τους είπε ο Μπεργκ μετά στα αποδυτήρια

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άνταμ Λανγκ, μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Άχνας στην Primetel.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι: «Ανεξάρτητα της πίεσης του αποτελέσματος ή όχι πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μερικές φορές συμβαίνουν και αυτά. Δεχθήκαμε ένα απίστευτα τυχερό γκολ, παραμείναμε συγκεντρωμένοι και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε.  Τα καταφέραμε αλλά μετά κάναμε ένα ανόητο λάθος στη φάση του πέναλτι. Ακολούθως πιέζαμε συνεχώς αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Μερικές φορές κάτι λείπει στο πάρεις την τελική απόφαση. Γίνονται εκπλήξεις αλλά αυτό είναι μάθημα για μας».

Για το τι τους είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια είπε: «Προσπάθησε να μας καθησυχάσει. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Κάθε βδομάδα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος.  Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να προχωράς».

Για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ είπε: «Μετά από αυτό παιχνίδι δεν μπορείς να πεις κάτι περισσότερο. Είδατε δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος το πληρώνεις».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχασε βαθμούς επίσης από παιχνίδια που ήταν φαβορί όπως Ολυμπιακό και Πάφο αλλά δεν έμαθε από τα λάθη της είπε:  «Είναι αλήθεια… Για να είμαι ειλικρινείς πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτά τα αποτελέσματα.  Ελπίζουμε να είναι αυτό το τελευταίο μας μάθημα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Παλεύουμε για το πρωτάθλημα και είναι σαφώς δύσκολο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top