ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις του Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το σπουδαίο διπλό επί του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το σπουδαίο διπλό επί του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Νικήσαμε μία ομάδα που ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ξέραμε ότι χωρίς οργάνωση και πειθαρχία, δεν θα είχαμε πιθανότητες.

Οπότε επιλέξαμε να δώσουμε χώρους. Ξέραμε ότι μπροστά υπήρχαν ικανοί παίκτες, αλλά ακόμα κι έτσι μας πίεσαν. Μείναμε όμως πιστοί στο πλάνο μας και ξέραμε ότι θα έρθουν οι ευκαιρίες μας στην αντεπίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο, μας πίεσαν ξανά, αλλά σε μία αντεπίθεση σκοράραμε.

Δεν λέω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Κυνηγήσαμε όμως την τύχη μας και το πιστεύαμε. Είχαμε κι εμείς πίεση, θέλαμε τη νίκη και την πετύχαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε».

Δείτε όλα όσα είπε ο Σκοπιανός τεχνικός της ΕΝΠ στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top