ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο και τις αναμνήσεις ενός νεκρού παλληκαριού- Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο ο Μάριος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο και τις αναμνήσεις ενός νεκρού παλληκαριού- Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο ο Μάριος

Κινητοποίηση παρατηρείται μέσω από τα social media μετά από ανάρτηση για κλοπή οχήματος που έχει άλλη μια τραγική διάσταση, καθώς στο εσωτερικό του υπήρχαν πολύ σημαντικά για την οικογένεια αντικείμενα.

Συγκεκριμένα όπως έχει γίνει γνωστό το πιο κάτω αυτοκίνητό κλάπηκε από τον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό και μπορεί η αξία του να μην είναι μεγάλη, μέσα όμως φυλασσόταν κάτι που για τους οικείους ένας νεκρού παλληκαριού είναι ανεκτίμητο.

Πρόκειται για το κράνος και τα ρούχα του άτυχου Μάριου Νικολάου θύμα δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στις 15/10/2017 στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού κοντά στην έξοδο του χωριού Καντού.

Ο 22χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του και άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή ενώ επέστρεφε από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

Η αδελφή του Μύρια έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: 'Οποίος το είδε περιοχή Ορμηδειας παρακαλώ να ενημερώσει την αστυνομία πριν πάει κατεχόμενα. Κοινοποιήστε το σας παρακαλώ δεν έχει αξία το αυτοκίνητο μόνο τα ρούχα και το κράνος του αδερφού μας που έφυγε από την ζωή πριν από δυο χρόνια'.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE