ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Λιώμα’ ο Ελληνοκύπριος οδηγός ταξί -Έστειλε στις πρώτες βοήθειες λοχία της Αστυνομίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Λιώμα’ ο Ελληνοκύπριος οδηγός ταξί -Έστειλε στις πρώτες βοήθειες λοχία της Αστυνομίας

Με περίπτωση οδηγικής ασυνειδησίας που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε δυστύχημα, βρέθηκαν αντιμέτωπα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας το βράδυ της Τρίτης (11/02).

Οδηγός ταξί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και μάλιστα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα σε φωτεινό σηματοδότη στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην Λάρνακα.

Ενώ περιπολικό της τροχαίας είχε σταματήσει στα φώτα τροχαίας γύρω στις 23:00, το ταξί που οδηγείτο από 48χρονο Ελληνοκύπριο καρφώθηκε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταματημένο πίσω από το όχημα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα.

Από τη σύγκρουση ο λοχίας της Αστυνομία τραυματίστηκε ελαφρώς και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, απελύθη. Του δόθηκε διήμερη άδεια ασθενείας.

Στον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον οδηγό ταξί που προκάλεσε το τροχαίο, το μηχανάκι είχε ένδειξη 171 μιλιγκράμ (αντί 22), ενώ μετά και τον τελικό έλεγχο είχε 123 μιλιγκράμ αλκοόλης στον οργανισμό του.

Ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου εντός της ημέρας (12/02).

Η Τροχαία Λάρνακας θα κάνει επιστολή στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών για ανάκληση της άδειας του 48χρονου.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top