Θρίλερ στον αέρα:Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και άνοιξε τρύπα στη μύτη του!

Θρίλερ στον αέρα:Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και άνοιξε τρύπα στη μύτη του!

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης 671 της Icelandair, όταν κεραυνός χτύπησε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν.

Το Βοeing 757 που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας με προορισμό το Ντένβερ, χτυπήθηκε από κεραυνό την Μ.Τρίτη. Ο κεραυνός διαπέρασε το προστατευτικό περίβλημα του αεροσκάφους και άνοιξε μια τρύπα στη μύτη του.

Και ενώ οι περισσότεροι θα φαντάζονταν ότι μετά το συγκεκριμένο περιστατικό το αεροπλάνο θα επέστρεφε στο Ρέικιαβικ, οι πιλότοι αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους. Φυσικά, προηγήθηκε έλεγχος σε όλα τα συστήματα κι έτσι οι πιλότοι της Icelandair διαβεβαίωσαν τους επιβάτες ότι το αεροσκάφος λειτουργεί περίφημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.