ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Απελευθερωμένος» και με αλλαγές για την… επιστροφή – Πιθανή ενδεκάδα

«Απελευθερωμένος» και με αλλαγές για την… επιστροφή – Πιθανή ενδεκάδα

Παίζει με την ουραγό Δόξα στο Τσίρειο σήμερα ο Απόλλωνας, ματς που αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να… επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών στον θεσμό του πρωταθλήματος. Τρόπαιο μπορεί να διεκδικήσει μέσω του θεσμού του κυπέλλου, όμως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θέλει τουλάχιστον να «καπαρώσει» εισιτήριο μέσω του θεσμού του πρωταθλήματος. Δεν είναι σίγουρο, ότι θα είναι προνομιούχος η τέταρτη θέση.

Η τεχνική ηγεσία αναμένει σήμερα, ότι οι παίχτες θα είναι κάπως πιο «απελευθερωμένοι» από το άγχος, αφού η νίκη στο κύπελλο επί του Εθνικού πριν τρεις μέρες, τους βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Οι πέντε δεδομένες απουσίες για το σημερινό ματς, είναι αυτές των τραυματιών Μολ, Γκακπέ, του ανέτοιμου Μάρκοβιτς και των τιμωρημένων Σακέτι και Γιούστε. Επανέρχεται ο Γιαννιώτας, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του για την κόκκινη που είχε δεχθεί στην Πάφο, πριν δέκα μέρες. Διαθέσιμος είναι και ο Σάλαι. Υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες, αν θα είναι στην αποστολή, οι Μπέντσιοπ και Ενσούε, οι οποίοι είχαν μικροτραυματισμούς την Τετάρτη.

Αλλαγμένη αρκετά θα είναι ξανά η ενδεκάδα. Ο Δημητρίου θα είναι στο τέρμα. Δεξί μπακ θα επανέλθει ο Ζοάο Πέδρο. Για το αριστερό άκρο, ίσως επανέλθει ο Αγκίρε και μείνει στον πάγκο ο Βασιλείου. Κεντρικοί μπακ θα είναι οι Σάλαι και Σελίμοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, την τριάδα πιθανότατα θα αποτελούν οι Χάμπος Κυριάκου, Ντένιτς και Φακούντο Περέιρα (είχε καλή απόδοση με τον Εθνικό). Αν δεν είναι έτοιμος να παίξει ο Μπέντσιοπ, τότε θα παίξει ως φουνταριστός ο Γιάννης Πίττας. Για τις δυο θέσεις στα «φτερά», υποψήφιοι είναι οι Παπουλής, Ματέι και Σαρδινέρο.

Σήμερα φεύγει τελικά για Ελβετία ο Ζοέλ Μολ, για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Φαίνεται πάντως να εγκαταλείπεται η σκέψη για αντικατάσταση του ψηλόσωμου κίπερ, με σκοπό να πάρουν ευκαιρίες οι νεαρότεροι τερματοφύλακες, οι Δημητρίου και Τίμο Βολοτίνεν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top