ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εδώ και τώρα νίκη πριν τον… «Γολγοθά» των ντέρμπι – Το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη

Εδώ και τώρα νίκη πριν τον… «Γολγοθά» των ντέρμπι – Το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Πάφο (16:00), και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Οι γαλαζοκίτρινοι, προέρχονται από τη βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στη Βασιλεία στο ΓΣΠ για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» με… κάτω τα χέρια και θέλουν να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση σε μια δύσκολο έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα.

Γίνεται προσπάθεια για να διατηρήσει τα σκήπτρα της η ομάδας, και πλέον όλα τα ματς είναι τελικοί, ωστόσο είναι πραγματικότητα πως η εικόνα πρέπει να αλλάξει. Η μουρμούρα και τα… γκρίζα σύννεφα επανήλθαν πάνω από τον «Pari Match Αρχάγγελο» και όλοι θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να χτίσουν στην εμφάνιση που έκαναν απέναντι στον Απόλλωνα και να κατακτήσουν τον μεγαλύτερο στόχο που έχουν, το πρωτάθλημα. Επίσης, μια πραγματικότητα για τους γαλαζοκίτρινους είναι πως πλέον, κάθε παιχνίδι είναι τελικός.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, γνωρίζει τις δυσκολίες σε έναν τέτοιο κρίσιμο αγώνα και θα ετοιμάσει κατάλληλα το πλάνο του, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να το ακολουθήσουν πιστά και ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με ένα σημαντικό «διπλό» πριν τον… Γολγοθά των ντέρμπι.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Μιχαΐλοβιτς στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γουίλερ στο αριστερό ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βούρος – Σάβιτς.

Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Γένσεν και Άλεφ, με τον Ντε Βινσέντι ως επιτελικό μέσο. Ο Τάμαρι θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Γιάκολις στο αριστερό, με τον Βιντιγκάλ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, ενώ την κεντρικός επιθετικός θα παίξει ο Χαλένιους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top