ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καθαρά Δευτέρα στη Φάρμα Πετρίδη

Καθαρά Δευτέρα στη Φάρμα Πετρίδη

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η μέρα που παραδοσιακά συνδυάζεται με βόλτα στην εξοχή, τα λιβάδια και τα βουνά.

Φέτος, στις 2 Μαρτίου 2020 απο τις 10:00 μέχρι τις 18:00, το Petrides Farm Park σας προσκαλεί να περάσετε τη Καθαρά Δευτέρα στη φάρμα, στο καταπράσινο χωριό Μαρκί σε απόσταση μόλις 10 λεπτά από τη Λευκωσία, παρέα με τα αξιολάτρευτα ζωάκια αλλα και με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως face painting, παιδικές κατασκευές, διαδραστική παράσταση με clown και βόλτα με τα αξιαγάπητα πόνυ και γαϊδουράκια! Στη παρέα μας θα βρίσκονται ο Sonic και η Ariel η μικρή γοργόνα.

Και επειδή Καθαρά Δευτέρα χωρίς φαγητό δεν γίνεται, το μενού θα περιλαμβάνει διάφορα χόρτα και λαχανικά όπως καρότο, σέλινο, κουλούμπρα, ντομάτα, αγγουράκι, παντζάρι, ταχίνι, ταραμά, χούμους, ελιές, ξυδάτα, πίκλες.

Στις επιλογές θα προσφέρονται επίσης διάφορα θαλασσινά καθώς και μακαρόνια με πράσινη ή κόκκινη σάλτσα με επιπλέον χρέωση.

Η τιμή εισόδου στη Φάρμα είναι στα 8,00€ ανά άτομο. Για παιδιά κάτω των 12 ετών 5,00€ και για παιδάκια κάτω των 2 ετών δωρεάν! Η είσοδος περιλαμβάνει και το σαρακοστιανό μπουφέ.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στη σελίδα μας στο Facebook @PetridesFarmPark και στο τηλέφωνο 22 525255.

Φέτος, εμείς θα “κόψουμε” τη μούττη της Σαρακοστής στο Petrides Farm Park! Εσείς;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top