ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mαλέκος: «Αν δεν κερδίσει τώρα η Ομόνοια τον ΑΠΟΕΛ, τότε πότε;» – Τι είπε για Απόλλωνα, Ανόρθωση και τον πρωταθλητή

Mαλέκος: «Αν δεν κερδίσει τώρα η Ομόνοια τον ΑΠΟΕΛ, τότε πότε;» – Τι είπε για Απόλλωνα, Ανόρθωση και τον πρωταθλητή

Ο Κώστας Μαλέκος με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0 μίλησε, μεταξύ άλλων για το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα.

Τι είπε: 

Αν θα καθορίσει το «αιώνιο» ντέρμπι κάποια πράγματα; «Μπορεί να καθορίσει πράγματα αν χάσει το ΑΠΟΕΛ. Με την αστάθεια του το ΑΠΟΕΛ χωρίς καλό ποδόσφαιρο, με μια νέα ήττα ειδικά από την Ομόνοια, πολύ δύσκολα θα βρει τα πόδια του για να διεκδικήσει τον τίτλο. Θα είναι μια έξτρα αποτυχία που δεν θα του επιτρέψει να προλάβει το τρένο».

Αν στοίχησαν στον ΑΠΟΕΛ οι πολλές αλλαγές προπονητών: «100%. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Το ΑΠΟΕΛ συνηθίζει να το κάνει αυτό αλλά όταν έφευγε προπονητής έμενε κάποιος από τα παιδιά που ήταν εκεί στην ομάδα. Θυμάμαι τον Σατσιά, τον Κωστή, τον Μαντούκα, παιδιά που ήταν εκεί στο προπονητικό επιτελείο. Οι φετινές αλλαγές είναι μεγαλύτερες και είναι δεδομένο ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος αυτής της εικόνας που βλέπουμε».

Αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο: «Νομίζω ότι είναι η χρονιά που μπορεί να αποτύχει το ΑΠΟΕΛ, να σταματήσει το σερί λόγω όλων αυτών που είπαμε νωρίτερα».

Για την Ομόνοια: «Δεν είναι τυχαίο που είναι εκεί. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πήγαινε καλά με το Νεόφυτο Λάρκου. Δεν χρειάζεται να πω εγώ καλά λόγια για το Νεόφυτο όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας».

Η Ομόνοια έχει χρόνια να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για την Ομόνοια το γεγονός ότι έχει χρόνια να νικήσει. Αν δεν κερδίσει τώρα πότε θα κερδίσει; Είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκει και το ΑΠΟΕΛ να μην είναι και στα καλύτερα του».

Για το ότι κάποιοι συγκρίνουν τον νεαρό Λοΐζου με τον Μαλέκο: «Όταν βγαίνει ένας μικρός φέρνουμε στο μυαλό μας τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές. Οι μικροί πρέπει να αντιληφθούν τι μπορούν να δώσουν στο ποδόσφαιρο. Για να εξελιχθεί ένα ταλέντο πρέπει να συνεχίσει να παίζει σε μια ομάδα καλοκαρδισμένη και όχι να παίζουν οι μικροί όταν δεν πηγαίνει καλά μια μεγάλη ομάδα. Έτσι πρέπει να παίζουν τα ταλέντα όπως μπήκα κι εγώ και είχα παικταράδες πίσω μου να με βοηθήσουν».

Για την Ανόρθωση: «Δήλωσα ότι θα χαρώ αν πάρει το πρωτάθλημα η Ανόρθωση λόγω του φίλου μου Τιμούρ. Είναι και η Ανόρθωση το ίδιο παράδειγμα με την Ομόνοια. Το σοκ του 5-0 δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί αλλά η ομάδα είναι εκεί στην 1η θέση και θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν αμφιβάλω ότι θα βρει τα πόδια της η ομάδα όπως και οι άλλες καθώς όλες που είναι στα ψηλά είναι μεγάλες ομάδες».

Για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας έκανε ένα σερί μετά την επιστροφή Σωφρόνη αλλά τα χάλασε στα τελευταία παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

Απίστευτη απάτη - 58χρονος πείστηκε να επενδύσει σε εταιρεία που θα έμπαινε σε χρηματιστήριο – Το ποσό που «έκανε φτερά»

Καιρός: «Τα ‘χει παίξει» - Καλημέρα με λιακάδα, καλό μεσημεράκι με νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Φοιτητική Χορηγία: Σταδιακή η καταβολή – Ποιες αιτήσεις εξετάζονται τώρα – Όλες οι πληροφορίες

Ηλίας Γκότσης: Δεν μου λείπει η τηλεόραση – Ξέρω ότι θα πάω απλά να κάνω τη «γλάστρα»



Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Oι Αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στην «αρένα», για την τελική μάχη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top