Εγκατέλειψε σε κάδο αποριμμάτων την 3χρονη κόρη του!

Εγκατέλειψε σε κάδο αποριμμάτων την 3χρονη κόρη του!

Το κοριτσάκι βρέθηκε, πριν από τρεις μέρες, τρομοκρατημένο σε κάδο απορριμμάτων, σε δασύλλιο έξω από το Σικάγο.

Λίγες μέρες μετά, διαπιστώθηκε πως ο ίδιος ο πατέρας της την είχε εγκαταλείψει στο σημείο.

Στον 35χρονο Φαϊζ Ικραμούλα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απαγωγή. Ήδη κρατείται σε φυλακές του Μίσιγκαν.

Το κοριτσάκι εντόπισε ένα περαστικός. Από το σοκ, η μικρή μπορούσε μόνο να αρθρώσει μονάχα το όνομά της, Αλίγια.

Αναγνωρίστηκε αμέσως αφού, λίγο νωρίτερα, η μητέρα της είχε δηλώσει την εξαφάνιση τόσο της κόρης της όσο και του συλληφθέντος Ικραμούλα.

Πηγή: CBS



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE