Αυτές είναι οι ρωσικές φρεγάτες που έρχονται στην Αν. Μεσόγειο – Περνούν μπροστά από την Πόλη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτές είναι οι ρωσικές φρεγάτες που έρχονται στην Αν. Μεσόγειο – Περνούν μπροστά από την Πόλη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νωρίτερα την Παρασκευή 28/02, γνωστοποιήθηκε από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, πως η Ρωσία στέλνει δύο πολεμικές φρεγάτες από τον στόλο της στην Μαύρη Θάλασσα, στις συριακές ακτές στην Ανατολική Μεσόγειο.

Φωτογραφίες από τις φρεγάτες, που ήδη είναι εν πλω προς τις θάλασσες μας, διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρωί της Παρασκευής 28/02.

Σύμφωνα με το τουρκικό παρατηρητήριο ναυσιπλοΐας  Cavit Ege Tulça, οι φρεγάτες Μακαροβ και Γρηγόροβιτς  πέρασαν μέσα από τα στενά της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE