LIFESTYLE

Το «ΚΑΡΜΑ» αποκαλύπτει μία τρομακτική ιστορία ενδοοικογενειακού εγκλήματος

Το «ΚΑΡΜΑ» αποκαλύπτει μία τρομακτική ιστορία ενδοοικογενειακού εγκλήματος

Μία τρομακτική ιστορία ενδοοικογενειακού εγκλήματος αποκαλύπτει με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο την ανεπάρκεια του Συστήματος και την αδυναμία της Κοινωνικής Μέριμνας να παρέμβει.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία κακοποίησης και εκμετάλλευσης που «ζωντανεύει» στη δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, με τον θύτη και το θύμα να είναι μέλη της ίδιας οικογένειας. Φρίκη, αρρωστημένη φαντασία, αλκοολισμός, διαταραγμένες συμπεριφορές, υπόκοσμος και ψυχολογική βία είναι μόνο μερικά από τα αρρωστημένα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό του επερχόμενου φόνου…

Την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 22:30, έφηβοι οδηγούνται στην καταστροφή και γονείς βυθισμένοι στο αλκοόλ αποφασίζουν να αποδώσουν μόνοι τους δικαιοσύνη σ’ ένα συνταρακτικό επεισόδιο που θα αποκαλύψει με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο την ανεπάρκεια του Συστήματος και την αδυναμία της Κοινωνικής Μέριμνας να παρέμβει….

Η true crime σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου, που βασίζεται σε αληθινές δολοφονίες που ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία τον 20ο αιώνα, επιστρέφει με μία τρομακτική ιστορία, μία υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη και ο εξιχνιασμός της αποτέλεσε αρχικά μυστήριο για τις Αστυνομικές Αρχές.

Έφηβοι οδηγούνται στην καταστροφή από την ανικανότητα των γονιών τους να τους προστατεύσουν. Γονείς βρίσκονται βυθισμένοι στο αλκοόλ, ανήμποροι να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους. Άνθρωποι αδύναμοι, γίνονται έρμαιο στα χέρια απόκρυφων επιθυμιών και κραυγάζουν διαρκώς για βοήθεια. Κι όταν δεν θα υπάρχει κανείς εκεί για να τους λυτρώσει, θα αποφασίσουν να αποδώσουν μόνοι τους δικαιοσύνη.

Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε το 9ο επεισόδιο που παρουσιάζει ένα ασύλληπτο περιστατικό που έγινε στον τόπο μας, καθρεφτίζει ίσως την πιο άσχημη πλευρά της «σωστής και εξελιγμένης» κοινωνίας της Κύπρου και είχε μία απρόσμενη εξέλιξη, την οποία ακόμα και ο πιο νοήμων άνθρωπος αδυνατεί να κατανοήσει…

Ηθοποιοί: Λουκία Μουσουλιώτη, Γιώργος Κυριάκου, Θέμιδα Νικολάου, Σπύρος Γεωργίου, Άντρεα Αγαθοκλέους και Ραφαέλλα Γεωργιάδη.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 1η Μαρτίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top