ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΟ Κύπρου: Μέτρα για πρόληψη και προστασία από τον Κορωνοϊό

ΕΚΟ Κύπρου: Μέτρα για πρόληψη και προστασία από τον Κορωνοϊό

H EKO Κύπρου με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί σχέδιο δράσης το οποίο περιλαμβάνει:

1. Τοποθέτηση αντισηπτικών για τα χέρια σε όλα τα ταμεία, τουαλέτες καθώς και άλλους χώρους εντός των καταστημάτων των πρατηρίων.
2. Τακτικό και ενδελεχή καθαρισμό κατά τη διάρκεια της μέρας των χειρολαβών των αντλιών καθώς και των υπολοίπων χώρων του πρατηρίου (κατάστημα, καθιστικά & τουαλέτες) με απολυμαντικά υγρά που έχουν σταλεί σε όλα τα πρατήρια από την εταιρεία.
3. Ενημέρωση και εφαρμογή αυστηρών κανόνων υγιεινής από το προσωπικό των πρατηρίων.
4. Αποστολή αριθμού γαντιών μίας χρήσης σε όλους τους υπαλλήλους των πρατηρίων με οδηγία όπως αυτά εναλλάσσονται συχνά και συνδυάζονται με τη χρήση κατάλληλου αντισηπτικού χεριών.
5. Τη σύσταση για κλείσιμο των πλυντηρίων αυτοκινήτων για την εβδομάδα 13/03/2020 – 20/03/2020.
6. Τη σύσταση ειδικής ομάδας για την διαχείριση πιθανού έκτακτου περιστατικού

Ενημερώνουμε επίσης το κοινό ότι μέσω της νέας εφαρμογής EKO Smile App και κατά τη διάρκεια που το πρατήριο βρίσκεται σε λειτουργία χρηματοδέκτη, οι καταναλωτές μπορούν να γεμίσουν με καύσιμο το αυτοκίνητό τους ενεργοποιώντας την αντλία από το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται η χρήση ή μετάβαση στο χρηματοδέκτη. Παράλληλα, η εταιρεία κάνει ενέργειες για την ενίσχυση της παρουσίας υπαλλήλων στα πρατήρια κατά τις ώρες που το πρατήριο βρίσκεται σε λειτουργία χρηματοδέκτη προκειμένου να βοηθήσουμε την ανέπαφη συναλλαγή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EKO Smile App μπορείτε να βρείτε στο http://www.eko.com.cy

Τέλος καλούμε όλους τους καταναλωτές να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που ανακοινώνονται από το επίσημο κράτος μέσω της ιστοσελίδας https://www.pio.gov.cy/coronavirus/

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top