Τράπεζα Κύπρου: Πληρωμές λογαριασμών μέσω διαδικτύου

Τράπεζα Κύπρου: Πληρωμές λογαριασμών μέσω διαδικτύου

Η Τράπεζα Κύπρου ενημερώνει τους πελάτες της ότι από την Τρίτη 17/03/2020 οι πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφέλειας (utility bills) από οποιοδήποτε οργανισμό θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.

• Η επιλογή πληρωμής λογαριασμών μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών είναι εύκολη, ασφαλής και δωρεάν. Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να προχωρήσουν σε πληρωμές μέσω της υπηρεσίας 1Bank στο κινητό τους τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.

• Εναλλακτικά, υφίσταται επιπλέον η υπηρεσία JCC Smart την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει το ευρύ κοινό

Ως εκ τούτου, δεν θα γίνονται αποδεκτές πληρωμές των συγκεκριμένων οργανισμών στα ταμεία της Τράπεζας.

Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή 1Bank ή στον σύνδεσμο https://online.bankofcyprus.com/netteller-web

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE