ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μετακινούν άρον-άρον τους πολίτες σε καραντίνα- Η τελευταία εξέλιξη

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μετακινούν άρον-άρον τους πολίτες σε καραντίνα- Η τελευταία εξέλιξη

Αποχωρούν από τα καταλύματα- εξοχικές κατοικίες της ΠΑΣΥΔΥ οι Κύπριοι πολίτες που βρίσκονται σε καραντίνα στις Πλάτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας αυτοί μεταφέρονται σε ξενοδοχεία της περιοχής (Τρόοδος και Πλάτρες) , ενώ τη σίτισή τους μετά την «βροχή» καταγγελιών και παραπόνων αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρία.

Εκεί αναμένεται να περάσουν το υπόλοιπο των 14 ημερών που θα βρίσκονται σε καραντίνα ενώ θα αποφευχθεί και ο συνωστισμός πολλών ατόμων στο ίδιο δωμάτιο εκτός και αν πρόκειται για οικογένειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE