Όμιλος Πηλακούτα επανέναρξη λειτουργίας εταιριών

Όμιλος Πηλακούτα επανέναρξη λειτουργίας εταιριών

Ο Όμιλος Πηλακούτα ενημερώνει τους πελάτες του ότι, στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοινώνει η πολιτεία, προγραμματίζεται επανέναρξη λειτουργίας των εταιρειών του από την Πέμπτη 19 Μαρτίου.


Μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει ο τόπος και η κοινωνία μας, με συνακόλουθες επιπτώσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και εξυπηρέτησης που ζητούν. Πάντα με κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία της υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE