Όμιλος Πηλακούτα επανέναρξη λειτουργίας εταιριών

Όμιλος Πηλακούτα επανέναρξη λειτουργίας εταιριών

Ο Όμιλος Πηλακούτα ενημερώνει τους πελάτες του ότι, στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοινώνει η πολιτεία, προγραμματίζεται επανέναρξη λειτουργίας των εταιρειών του από την Πέμπτη 19 Μαρτίου.


Μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει ο τόπος και η κοινωνία μας, με συνακόλουθες επιπτώσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και εξυπηρέτησης που ζητούν. Πάντα με κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία της υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE