Ερντογάν: Με τις αποφάσεις που θα λάβουμε θα ξεπεράσουμε μαζί αυτή τη δυσκολία

Ερντογάν: Με τις αποφάσεις που θα λάβουμε θα ξεπεράσουμε μαζί αυτή τη δυσκολία

Με τις αποφάσεις που θα πάρουμε εδώ θα ξεπεράσουμε μαζί αυτή την δυσκολία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πριν τη μεγάλη σύσκεψη που συγκάλεσε στο προεδρικό για τον κορωνοϊό, λέγοντας ότι ευθύνες έχει και το κράτος και ο ιδιωτικός τομέας. Όπως είπε αμέσως μετά θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις για νέα μέτρα.

Στην δήλωσή του πριν την έναρξη της σύσκεψης, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι έχουν εφαρμόσει μέτρα σταδιακά για τον έλεγχο της επιδημίας και θα συνεχίσουν να τα εφαρμόζουν. “Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να έχουμε τον έλεγχο”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πως θα υπάρξουν οικονομικές επιπτώσεις, προσθέτοντας ότι ασφαλώς δεν είναι εύκολο να συνεχίσει να γυρίζει ο τροχός της βιομηχανίας. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι το κράτος έχει καθήκοντα γι' αυτό αλλά ευθύνες έχει και ο ιδιωτικός τομέας. “Πρώτα ο Αλλάχ με τα μέτρα που θα αποφασίσουμε σήμερα εδώ θα περάσουμε μαζί αυτή την δυσκολία”. “Πιστεύω ότι με υπομονή και προσευχή θα ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο”, ανέφερε. Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε πως αν τις επόμενες βδομάδες γίνει καλή διαχείριση θα υπάρξει καλύτερη εικόνα από εκείνη που ελπίζουν.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE