Αναβλήθηκαν ακόμη τρία Γκραν Πρι στη Formula 1 λόγω κορωνοϊού

Αναβλήθηκαν ακόμη τρία Γκραν Πρι στη Formula 1 λόγω κορωνοϊού

Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή η αναβολή άλλων τριών Γκραν Πρι.

Όπως όλα τα αθλήματα, έτσι και η Formula 1 έχει επηρεαστεί από την πανδημία με τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή να σκέφτονται να προβούν σε ορισμένες αλλαγές.

Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο καλεντάρι, αφού πρέπει να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα Γκραν Πρι μέσα στη σεζόν.

Την ίδια ώρα, όμως, δεν βρίσκουν άκρη και στο πότε θα ξεκινήσει η φετινή σεζόν αλλά και από ποια χώρα, μιας και το ένα Γκραν Πρι μετά το άλλο αναβέλλεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό αναβλήθηκαν άλλα τρία Γκραν Πρι μετά της Αυστραλίας και του Μπαχρέιν και είναι της Ολλανδίας, της Ισπανίας στη Βαρκελώνη και του Μονακό.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE