Πίσω στη δουλειά ο “ΜΑΓΚΛΑΣ”… Στόχος να ΣΤΑΡΤΑΡΕΙ τη ΜΗΧΑΝΗ!

Πίσω στη δουλειά ο “ΜΑΓΚΛΑΣ”… Στόχος να ΣΤΑΡΤΑΡΕΙ τη ΜΗΧΑΝΗ!

Μόνο νέα που αφορούν παλιούς γνώριμους, προκύπτουν στον Απόλλωνα, από τη στιγμή που τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Κύπρο, έχουν μπει στην… «κατάψυξη».

Όπως είναι ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος επέστρεψε πριν μερικά 24ωρα στην Κίνα, αλλά βρίσκεται σε απομόνωση. Το πρωτάθλημα στην αχανή χώρα, αναμένεται να αρχίσει περί τα μέσα του Απρίλη, αφού κατάφεραν να «καταπολεμήσουν» τον κορωνοϊό, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε εδώ και μερικές μέρες.

Ο «Μάγκλας» δήλωσε χθές σε Μέσο της Κροατίας, ότι περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό. Αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα, όπως είπε, τότε θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας Γκουιζού Ζιζένγκ.

Πριν 13 μήνες πήγε στην Ασιατική χώρα ο 28χρονος Κροάτης άσος, έμοιαζε με μηχανή παραγωγής τερμάτων στους πρώτους εννιά μήνες.

Μέχρι τον Νοέμβριο (διακόπηκε λόγω κορωνοϊού το πρωτάθλημα) σε 21 συμμετοχές, σημείωσε 16 τέρματα. Ούτε την εποχή που φορούσε τα χρώματα του Απόλλωνα, δεν είχε τόσο ψηλά ποσοστά ευστοχίας και αποτελεσματικότητας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE