ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαηλίδης για Ολυμπιακούς αγώνες: Απορεί με την στάση του Μπαχ-«ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθούν»

Μιχαηλίδης για Ολυμπιακούς αγώνες: Απορεί με την στάση του Μπαχ-«ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθούν»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την άποψη του για αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων.

Όπως τόνισε στην ανάρτηση του ο κ. Μιχαηλίδης κατανοεί την επιμονή της Ιαπωνίας όμως δεν αντιλαμβάνεται στην στάση του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ θέτοντας ως παράδειγμα την UEFA και την απόφαση για το EURO 2020.

Η ανάρτηση του:

Πιστεύω ότι αυτό το πολύ σοβαρό θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων πρέπει να τελειώσει γρήγορα. Κατανοώ την επιμονή της Ιαπωνίας να γίνουν κανονικά οι αγώνες, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ τη στάση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ ιδιαίτερα του προέδρου της THOMAS BACH. Μίλησα σήμερα με τον φίλο πρόεδρο ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της ΔΟΕ.

Εκφράζω την άποψη ότι οι Ολυμπιακοί ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθούν για αργότερα το 2020 ή καλύτερα για το καλοκαίρι 2021. Θεωρώ ότι είναι αδύνατο να διεξαχθούν τον Ιούλιο χωρίς προβλήματα κ με κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών. Υπενθυμίζω ότι μέχρι στιγμής οι κάρτες πρόκρισης που έχουν δοθεί είναι μόνο το 57% των θέσεων κ για να συμπληρωθούν οι υπόλοιπες θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές στα συστήματα πρόκρισης. Παράλληλα, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να προετοιμαστούν κατάλληλα οι αθλητές/τριες που κέρδισαν την πρόκριση, λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή κατάσταση με τον ιό κ τους αθλητικούς χώρους. Το ίδιο φυσικά ισχύει κ για τους Παραολυμπιακούς. Η UEFA έχει δείξει το δρόμο με το Euro 2020 που έγινε Euro 2021….

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top