Μ.Κυριάκου: Ο προσωπικός γιατρός θα κρίνει αν ο ασθενής θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις

Μ.Κυριάκου: Ο προσωπικός γιατρός θα κρίνει αν ο ασθενής θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται από τη Δευτέρα (23/3) τα Ιατρεία Γρίπης στην Κύπρο. Ωστόσο έγιναν συγκεκριμένες διευκρινίσεις απο την Λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου.

Όπως διευκρινίζει η κ. Κυριάκου «αν ο Προσωπικός Ιατρός κρίνει ότι συγκεκριμένος ασθενής πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο, γιατί υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να έχει κορωνοϊό ή Γρίπη Α, θα επικοινωνεί με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης σε συγκεκριμένα τηλέφωνα, που έχουν κοινοποιηθεί στους Γιατρούς -και όχι στο 1420- ώστε να γίνονται οι περαιτέρω ενέργειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE