JCC Payment Systems

JCC Payment Systems

JCC Payment Systems

Η JCC Payment Systems ανακοινώνει ότι στα πλαίσια πρόληψης και περιορισμού του ιού COVID-19, από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/03/20 στα τερματικά της θα αυξηθεί το όριο των ανέπαφων συναλλαγών (από 20 Eυρώ σε 50 Eυρώ), επιτρέποντας έτσι την πραγματοποίηση ανέπαφων συναλλαγών χωρίς PIN σε συναλλαγές μέχρι και 50 Ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE