JCC Payment Systems

JCC Payment Systems

JCC Payment Systems

Η JCC Payment Systems ανακοινώνει ότι στα πλαίσια πρόληψης και περιορισμού του ιού COVID-19, από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/03/20 στα τερματικά της θα αυξηθεί το όριο των ανέπαφων συναλλαγών (από 20 Eυρώ σε 50 Eυρώ), επιτρέποντας έτσι την πραγματοποίηση ανέπαφων συναλλαγών χωρίς PIN σε συναλλαγές μέχρι και 50 Ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE