ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει τον επόμενο Καντέ!

Παίρνει τον επόμενο Καντέ!

Τον παίκτη που στην Γαλλία θεωρείται ο επόμενος Καντέ έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα που τον έφερε και τον ανέδειξε στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ.

Νωπές είναι οι μνήμες της παρουσίας του Ενγκολό Καντέ στην Λέστερ. Άλλωστε με τον Γάλλο πρωταγωνιστή οι “αλεπούδες” σόκαραν όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι έφθασαν ως την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ το 2016.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως στην αγγλική ομάδα -και όχι μόνο- είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος ο άνθρωπος που οι συμπατριώτες του χαρακτηρίζουν ως “νέο Καντέ”.

“Ο κορυφαίος κόφτης της Λιγκ 1”

Το όνομα αυτού Μπαπτίσμ Σανταμαρία. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ διαπρέπει την φετινή σεζόν με την φανέλα της Ανζέρ κι έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Το φαβορί για την απόκτησή του φαίνεται πως είναι η Λέστερ, μετά από εισήγηση του Μπρένταν Ρότζερς. Είτε τελικά πωληθεί, όπως έχει ακουστεί, είτε όχι ο Γουίλφριντ Εντιντί, ο 47χρονος τεχνικός πιστεύει ότι ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του.

Ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει από την διοίκηση να κινηθεί άμεσα, καθώς οι μνηστήρες ολοένα και αυξάνονται. Τότεναμ και Έβερτον είναι δύο ομάδες από τον Νησί που επίσης εξετάζουν την περίπτωσή του. Είχαν κανονίσει μάλιστα να στείλουν και σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν. Αλλά η διακοπή των πρωταθλημάτων δεν τους έχει αφήσει να δουν από κοντά τον 25χρονο άσο εν δράσει.

Εκτός πάντως των προαναφερθέντων ομάδων της Πρέμιερ, ο παίκτης είναι στην λίστα και της Σεβίλλης και της Βιγιαρεάλ. Ήδη υπάρχουν λοιπόν αρκετοί ανταγωνιστές ενώ είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί η λίστα.΄Άλλωστε, πολλοί θεωρούν ότι με τις εμφανίσεις του πρέπει να θεωρείται ο κορυφαίος κόφτης του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό ο Ρότζερς θέλει να κινηθεί γρήγορα για να προλάβει το ενδεχόμενο να μπει σε “πλειστηριασμό” για τον Σανταμαρία. Η αξία του ακόμα κυμαίνεται ακόμα σε χαμηλή τιμή και υπολογίζεται πως με 15-20 εκατ. θα κλείσει η μεταγραφή. Ένα ποσό που σίγουρα είναι διατεθειμένος να δώσει ο τεχνικός της Λέστερ ώστε να φέρει τον Γάλλο μέσο στο Λέστερ

Πηγή: Sportsking.gr

The post Παίρνει τον επόμενο Καντέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top